FUDBALER ARSENALA VOLI DA SE OBLAČI KAO ŽENA Otkriva kraljica fetiša iz Velike Britanije: Ima posebne zahteve (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Sportisti imaju i svoju drugu stranu, pa tako jedan fudbaler Arsenala voli da se oblači kao žena i da se šminka. Otkrila je to kraljica fetiša u Velikoj Britaniji Kloi Grej (27).

Ona nije želela da otkriva imena svojih klijenata, ali je ispričala da je jedan od njih igrač "tobdžija" koji je imao posebe zahteve.

- Ništa me više ne iznenađuje u ovom poslu, zovu me kraljicom fetiša, tako da za mene ne postoji šok. Jedan igrač Arsenala je potrošio oko 1000 funti na video poziv, a hteo je da bude obučen kao devojčica. Imao je set ženskog rublja na sebi i ruž na usnama - ispričala je Kloi.

S obzirom da je toliko dugo u tom poslu zna da ne sme da kaže direktno o kome se radi, mada priznaje da joj se javlja veliki broj uspešnih ljudi. Svima njima izlazi u susret i ispunjava njihove fantazije.

- Klijenti su mi advokati, fudbaleri, policajci. Ljudi koji su pravi profesionalci na svojim poslovima, dok su u privatnom životu nešto potpuno drugo. Nešto što je u današnje vreme po malo i tabu tema - objasnila je ona.

Postoje i oni koji znaju da prelaze granice. Ispričala je i kako pojedini fudbaleri preteraju sa svojim zahtevima, pa mora drugačije da se postavi prema nekima.

- Fudbaleri su posebna priča. Znaju da pozovu i da kažu ko su i za koga igraju i pitaju za cenu intimnih odnosa. Uvek im kažem isto, da je ovo samo telefonski poziv ili video snimak. Misle da samo zato što su poznati igrači da mogu da biraju dame kao u katalogu. Ne ide to tako - zaključila je ona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading