PLEJBOJ ZEČICA KUPUJE FUDBALSKI KLUB? Iskoristiće sav novac zarađen na provokativnim fotkama i snimcima (FOTO)
Foto: Printscreen

Čavezova je poznata po provokativnim fotkama i snimcima koje deli i na društvenim mrežama, a poručila je da će sav novac zarađen na njima iskoristiti za kupovinu fudbalskog kluba.

U pitanju je O'Higins, klub iz elitnog ranga, koji sadašnji vlasnik prodaje za 20 miliona dolara. A upravo to je suma koju Danijela planira da prikupi.

Doduše, tokom prethodnih dana imala je određene sukobe sa sadašnjom garniturom i optužila ih je za se*sizam, nakon što su ovi poručili da ne žele da joj prepuste klub. U međuvremenu su se iu O'Higinska oglasili saopštenjem i poručili su da nije isključeno da će Danijela postati njihova nova šefica.

Danijela je, inače, uvrštena u TOP 10 najseksi navijačica, skidala se gola zbog Čilea i Meksika, provocirala je Lea Mesija, a o intimnom druženju sa Kristijanom Ronaldom 2015. je rekla:

- U početku je bio stidljiv, ali kada je izgradio samopoudzanje, bio je pravi muškarac, iako je još uvek bio malo bojažljiv. Voleo me je, ali ideja je bila da to ne pokazuje. Samo je hteo da ispuni san i da ima se*s sa mnom - rekla je Danijela svojevremeno.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading