LOPTU I FUDBALSKI TEREN ZAMENILA SAJTOVIMA ZA ODRASLE Nakon što je dobila otkaz u klubu, vrlo brzo postala influenserka (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Engleska fudbalerka Madlen Rajt je loptu i fudbalski teren zamenila karijerom influenserke na stranicama za odrasle nakon što je dobila otkaz u klubu.

Naime, Madlen je pre dve godine na društvenim mrežama objavila snimak u kojoj pije šampanjac za volanom skupocenog automobila zbog čega je dobila otkaz iz Čarlton Atletika.

Iako je video brzo uklonjen, klub je saznao za snimak zbog čega je odmah reagovao i dao fudbalerki do znanja da ovakvo ponašanje neće tolerisati.

- Sve se dogodili jako brzo, kontaktiralo me mnogo sportskih brendova, kao da je to bio kraj jedne, a početak druge karijere - objasnila je Rajt.

GDE JE FUDBALSKA LOPTA TU JE I ONA Plejboj zečica iz Čilea, velika je navijačica kluba O'Higins (FOTO/VIDEO)

Broj pratitelja na Instagramu rapidno joj je porastao na 250.000 pratilaca, a prošle je godine probala i sa "Onlyfans" što se pokazalo kao odlična ideja za unosnu zaradu.

- Nisam to htela odmah da radim zbog reputacije koje nosi, ali kad sam pogledala pluseve i minuseve i radila to godinu dana, znala sam da sam donela pravu odluku. Za godinu dana zaradila sam 600.000 evra, ne mogu da lažem, to je u potpunosti promenilo moj život.

OTKRILA PREVIŠE Ronaldova izabranica se ekspresno vratila u neverovatnu liniju i oduševila javnost (VIDEO)

- Volela sam Čarloton, svoje trenere i ekipu pa me odluka kluba da me otpusti pogodila. Nakon što sam otpuštena sam počela da razmišljam hoću li opet moći igrati i na kojem nivou, i hoće li me neki od klubova hteti. Bilo mi je jasno koliko sam ljudi razočarala. Uz svoje treninge, trenirala sam i devojčice i deci sam bila uzor- rekla je Rajt.

- Osećala sam se pogrešno, bila sam osramoćena i razočarana u sebe jer sam se pokazala u tom svetlu.

Madlen je u jednom trenutku najavila povratak na teren, ali prihodi koje ima zahvaljujući popularnoj stranici za odrasle puno su veći od onih koje imaju fudbalerke.

MAMI UZDAHE SVIH MUŠKARACA Zbog izazovnih objava "preti" da postane kraljica Instagrama (FOTO/VIDEO)

- Prve godine sam zaradila pola miliona funti. Neću lagati, moj se život potpuno promenio. Mogla sam sebi da priuštim samostalan život, da putujem i uživam u brojnim luksuznim stvarima - zaključila je.

BONUS VIDEO:

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading