GU*A VREDNA 3 MILIONA Perverzna Georgina pokazala zanosnu figuru i zamešala zadnjicom (VIDEO)
Printscreen/Instagram

 

Samo petnaestak koraka bilo je dovoljno da Georgina Rodrigez zapali društvene mreže. Ne zbog kikica, novine na Ronaldovoj devojci, već zbog stare dobre guze.

 

 

Argentinsko-španska manekenka ponosno je prošetala zadnjicu tri meseca posle porođaja, dokazujući da je, eto, za kratko vreme vratila zavodljivu figuru.

 

 

Taj video na kojem u beloj košulji, crnom tanga kupaćem kostimu i na roze visokim potpeticama šeta nekoliko metara, pa se okreće i zadovoljno smeje u kameru, zavredeo je tri miliona lajkova za 24 sata! Što zapravo i ne treba da čudi shodno popularnosti 28-godišnje crnke i činjenici da na Instagramu ima 39 miliona pratilaca.

 

 

A Ronaldo se znoji sam u teretani

Dok Georgina ponosno šeta zadnjicu, Kristijano se znoji u teretani. Sam, daleko od „đavola“ čiji dres ne želi više da nosi. Portugalac je objavio fotke kako naporno radi baš u vreme kontrolnog meča Mančester junajteda protiv Aston Vile (2:2), pokazujući da ga ne zanima klub koji pošto-poto želi da napusti uprkos ugovoru koji je na snazi do sledećeg leta. Muka za Ronalda je ta što su ga Bajern, PSŽ i Čelsi odbili, a on sam nije hteo u Sporting. Kao spasonosna luka figurira Atletiko, što bi Georginu najviše obradovalo jer bi volela da ponovo žive u Madridu.

Georgina se, podsećamo, porodila u aprilu, ali jedna beba blizanac (sin) nije preživela. Devojčica jeste i dobila je ime Bela Esmeralda.

 

 

Lepotica rođena u Buenos Ajresu ima s Ronaldom još jednu ćerku, Alanu Martinu (4), dok je Portugalac ranije od surogat majki dobio Kristijana juniora (12) i blizance Evu i Matea (po 5).

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading