NA SEDMOM NEBU Srpski košarkaš Nemanja Dangubić uživa u vezi s lepom odbojkašicom (FOTO)
CEV/Marko Metlaš

 

Ništa nije teško kada si zaljubljen! Ovih dana pravi primer za to nam je košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Dangubić (29) koji, iako trenutno nema klub, ne brine previše o tome jer pored sebe ima jednu od najlepših srpskih sportistkinja. Doskorašnji igrač Partizana, nekada i Crvene zvezde, u ljubavi je s našom odbojkaškom reprezentativkom Katarinom Lazović (22)! Njih dvoje su pre izvesnog vremena odlučili da se više ne kriju da su u romantičnoj su vezi, što su pokazali i objavama na društvenim mrežama.

Na zajedničkim fotkama i kratkim video- snimcima koje objavljuju, reklo bi se da je par u onoj najlepšoj fazi veze i da su zaljubljeni do ušiju.

Nemanji je Katarina velika podrška i u ovim trenucima kada mu nakon isteka ugovora s klubom iz Humske, isti nije obnovljen.

NA SEDMOM NEBU Srpski košarkaš Nemanja Dangubić uživa u vezi s lepom odbojkašicom (FOTO)

Printscreen

 

- Mislim da sam ugovor sa Partizanom u koji sam došao 2020. odradio korektno, pošteno, najbolje što sam umeo i što je od mene traženo. Procena je trenera da neki drugi mogu više da doprinesu, ja sam profesionalac koji to prihvata i idemo dalje - rekao je Dangubić.

S druge strane i košarkaš daje poseban elan srpskoj odbojkašici, koja inače igra za italijansku Moncu. Moglo se videti koliko je motivisana prethodnih dana tokom sjajnih partija, koje je imala u dresu s nacionalnim grbom tokom Lige nacija, gde je zajedno sa saigračicama izborila plasman na fajnal-ejt ovog takmičenja, koje će se održati od 13. do 17. jula u Ankari.

Zbog klupskih i obaveza u državnom timu, ovo dvoje sportista nemaju previše slobodnog vremena, pa svaki trenutak koriste da ga provedu zajedno.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading