JAVLJAO JOJ SE I HVALIO NJENU GU*U Fudbaler Barselone tajno slao poruke izazovnoj Suzi, ona je rešila da sve otkrije (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Fudbaler Barselone Đerar Pike nalazi se pred razvodom nakon što se saznalo da je prevario poznato kolumbijsku pevačicu Šakiru sa 20 godina starijom majkom njegovog saigrača.

Pikeu, ipak, to nije bila jedina afera, a imao je naviku i da se javlja drugim devojkama na društvenim mrežama. Jedna od njih je rešila da sve objavi. U pitanju je Suzi Kortez, poznata navijačica Barselone.

-  On je bio taj koji mi je poslao direktniju poruku. Jedini igrači Barse koji mi nikad ništa nisu poslali jesu Mesi i Kutinjo. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Šakira opvo nije zaslužila - rekla je Suzi za "El Diario NY".

Suzi je objasnila i kako je došlo do kontakta između njega i fudbalera, kao i kako su izgledale poruke koje je dobijala od njega.

- Bila sam prijateljica sa bivšim predsednikom Barse Sandrom Roselom. Kada je Pike saznao, tražio je moj broj telefona i poslao mi je poruku. Kada sam se vratila u Brazil, poslao mi je i poruku na Instagramu. Interesovalo ga je kada ću se vratiti u Evropu, uvek me je pitao za guzu i koliko je velika i da je ljubomoran na Mesija što dobija toliko pažnje od mene. Nikada ovo nisam rekla iz poštovanja prema Šakiri, ali sada sam odlučila da ću reći sve što mi se desilo - zaključila je Suzi Kortez.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading