NE DIRAJ MAJKA DOK SPAVA Putnik provocirao legendarnog boksera, pa dobio neviđene batine (VIDEO)
EPA/Etienne Laurent

Jedan putnik u avionu je video da ispred njega sedi, ni manje ni više, nego legenda boksa Majk Tajson, pa je odlučio da se zabavi. Tu zabavu, međutim, pamtiće ceo život jer je malo pretereo i na kraju dobio batine od Gvozdenog Majka! 

Kako se vidi na snimcima objavljenim na društvenim mrežama, Tajson silovito udara putnika na sedištu iza sebe. Ovaj nije pružao nikakav otpor, a i kako će kad ga čuvena gromada i mašina za udaranje "prevaspitava". To nije bila opcija. 

Ispostavilo se da je putnik bio u pripitom stanju i da je konstatno provocirao Tajsona. Stajao je iznad njega, pričao, pravio razne grimase i gestikulacije, a sve to je snimio drugi putnik koji je navodno njegov prijatelj. 

Tajson je trpeo i čekao...i onda je poludeo. Ustao je, okrenuo se i izudarao putnika. Nekoliko snažnih aperkata u glavu provokatora bilo je dovoljno da bude miran kao bubica do kraja leta. 

Kada je avion sleteo, Majk Tajson je izašao iz letelice kao da se ništa nije desilo, a putniku je ukazana prva pomoć. Putnik je navodno sve to prijavio policiji, a ostaje da se vidi hoće li biti pokrenuta istraga. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading