AUH, KAKAV MOTIV P*rno-zvezda obećala kvoterbeku Bengalsa NOĆ ZA NEZABORAV ukoliko osvoji Superboul
AP/Charlie Riedel

Nikad Bengalsi nisu zgrabili „Vinsa Lombardija“, dvaput su bili nadomak čuvenog trofeja (1982, 1989) i oba puta su izgubili od San Franciska. Hoće li im, po onoj našoj, treća biti sreća, umnogome će zavisiti od raspoloženja za igru Džoa Baroua.

 

A da glavna uzdanica Sinsinatija u meču za NFL šampiona protiv Los Anđeles Ramsa (vlasnika jedne titule, 2000. kad je franšiza bila u Sent Luisu), i to na njihovom stadionu u Inglvudu, uđe supermotivisan, trudi se Ričel Rajan (36).

AUH, KAKAV MOTIV P*rno-zvezda obećala kvoterbeku Bengalsa NOĆ ZA NEZABORAV ukoliko osvoji Superboul

EPA/Dave Kaup

 

Ta američka porno-zvezda je obećala noć za pamćenje 11 godina mlađem fudbaleru i pre Superboula (14. februar pola sata posle ponoći po srednjoevropskom vremenu). Tada je istakla da bi ga rado uvrstila u svoj roster.

Barou je u međuvremenu doveo Bengalse nadomak šampionskog pehara, a Rajanova, koja na Instagramu ima 3,5 miliona pratilaca, pojačava supermotivaciju omiljenom kvoterbeku.

 

Ismejavala Mahomsa

Koliko je Rajanova opčinjena Barouom videlo se i nedavno, posle finala AFC šampionata u kojem je Sinsinati pobedio Kanzas. Na društvenim mrežama je ismejavala kvoterbeka poraženih Čifsa Patrika Mahomsa, najplaćenijeg u istoriji NFL (pola milijarde dolara za desetogodišnji ugovor), i njegovu devojku Britani Metjuz.

- Odavno pokušavam da kažem koliko je sladak - poručila je zvezda filmova za odrasle.

Šta će na sve to reći Olivija Holcmaher, Džoova devojka još iz studentskih dana? Ako Remsi padnu, uzdanici Sinsinatija neće biti lako. Dan posle Superboula je Dan zaljubljenih, a Ričel je obećala...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading