SVE SE PROMENILO TOG MOMENTA! Ana Ivanović nikada iskrenija, teniserka progovorila o detaljima iz privatnog života!
Foto: Printscreen/instagram

Njih dvoje su u vezi od 2014. godine, a dve godine kasnije su svoju ljubav krunisali brakom iz kojeg imaju dva sina koje su dobili 2018. i 2019. godine.

O njihovoj ljubavi se često priča, a ona je bila nezaobilazna tema i na promociji biografskog romana Švajnštajgera koji je pisao Martin Zuter.

Ana i Bastijan su dali zajednički intervju za RTL povodom proomocije knjige.

Foto: Twitter/printscreen

 

 

Ana je priznala šta je mislila o fudbalerima dok nije upoznala Bastijana.

PROBLEMI U BRAKU ANE I BASTIJANA! Srpska teniserka nije mogla više da ćuti, za sve su krivi svekar i svekrva!

- Da budem iskrena, imala sam sumnje o fudbalerima u prošlosti jer neki od njih nisu imali dobru reputaciju kada je reč o ženama. Ali, sve se promenilo kada sam srela Bastijana. On je u meni video ono što mu je potrebno da se upotpuni, a ja u njemu isto to - rekla je Ana Ivanović .

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Njen suprug je otkrio da je njihova ljubav počela na "beloj plaži", a zatim je otkrio koji trenutak bi voleo da doživi ponovo.

- Znate, u ova vremena, mnoga deca i njihove porodice ne vide nadu da nešto mogu da urade u životu. Razumem ih, ali mene je Ana naučila i šta ljubav, zapravo, znači i kako treba da se živi u porodici. Iskreno, oni momenti, kada smo decu dobili... Voleo bih da sam mogao tada da zaustavim vreme i večno živim u tim trenucima - poručio je Bastijan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading