NAJLEPŠA FUDBALERKA NA SVETU ODABRALA DA IGRA ZA HRVATSKU! Slikala se ispred Hrama Svetog Save, izgleda nestvarno, a sada je saznala sjajne vesti! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

 

Često se među muškom populacijom provlači rečenica da "fudbal nije za žene". Međutim, svaki put kada jači pol na travnatom terenu ugleda prelepu Anu Mariju Marković (22), odmah se stvari promene.

Mnogima nije jasno kako da se Ana Marija uopšte i bavi fudbalom, ali svakako da joj to nije jedino zanimanje. Ona je svoj atraktivan izgled "naplatila" pa je pored toga i model.

OSVOJIO SVETSKO PRVENSTVO SA SRBIJOM, A ONDA JE IZDAO! Gde je nestao junak "orlića" i čovek oko koga su ratovali Zvezda i Partizan! (VIDEO)

Markovićeva je poreklom iz Hrvatske, a trenutno brani boje švajcarskog Grashopersa za koji je ove sezone na debiju postigla čak četiri gola. U sredu je saznala sjajne vesti jer je selektor ženske reprezentacije Hrvatske pozvao po prvi put za predstojeće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

Mlada Hrvatica ostavlja bez daha gde god da se pojavi, a ne krije da joj se dopada i Beograd koji je nedavno posetila. Slikala se i ispred Hrama Svetog Save, a po njenim opisima na slikama čini se da je i fan Nataše Bekvalac.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading