NEVREME U MANČESTERU! Pogba umalo ostao bez "ukletog" Rols-Rojsa vrednog 300.000 funti! (FOTO)
Foto: EPA/EPA/ Peter Powell

Supruga fudbalera Mančester junajteda Pola Pogbe požalila se na Instagramu kako su ona i njen suprug umalo ostali bez skupocenog Rols-Rojsa. 

Područje Mančestera je ove nedelje pogodilo snažno nevreme koje je lomilo grane na stablima, a jedna je pala kraj njihove kuće i umalo završila na luksuznom automobilu.

"Ovo se dogodilo noćas", objavila je Pogbina supruga Marija Zulaj. 

NEVREME U MANČESTERU! Pogba umalo ostao bez

Printscreen

 

Međutim, sudeći po Pogbinom ponašanju, on se ne bi previše potresao ni da da se autu nešto dogodilo. 

Pogba je 300.000 vredan Rols-Rojs od juna prošle do marta ove godine ostavio na parkingu pauk službe i pokupio ga tek nakon devet meseci.

Policija ga je zaustavila jer je vozio s registarskim tablicama Monaka, a za to mu je bila istekla dozvola. Oduzeli su mu automobil, ali Pogba nije previše mario i ostavio ga je kod policije.

Ležarina od 200 funti po danu nije mu, naravno, predstavljala preveliki problem pa je pri podizanju vozila platio oko 5.000 funti. 

Automobil je nekoliko nedelja kasnije parkirao na invalidskom mestu ispred jednog šoping-centra, a ta fotografija proširila se društvenim mrežama. Potom ga je ostavio na parkingu na železničkoj stanici, ali potpuno neodgovorno jer je gotovo pola automobila virilo preko linije i tako je blokirao prolaz.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading