JELENA ĐOKOVIĆ OTKRILA KAKO VASPITAVA DECU Njena metoda podelila je javnost
Printscreen/Instagram

Supruga prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković, često u javnosti govori o mnogim temama koje se tiču dece i omladine, a sada se dotakla i roditeljstva.

Nedavno je, na jednom panelu, ispričala da decu Stefana i Taru ne vaspitava batinama, što je izazvalo polemike u javnosti.

- Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i verujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti - istakla je Jelena prilikom gostovanja na panelu.

JELENA ĐOKOVIĆ OTKRILA KAKO VASPITAVA DECU Njena metoda podelila je javnost

Printscreen

 

Međutim, osim batina, Jelenina i Novakova deca od sada žive sa još jednim, nesvakidašnjim, pravilom. Naime, Stefan i Tara za svoje rođendane više ne smeju da gase svećice na torti. 

- Svi smo u kosovskim manastirima i crkvama palili sveće za žive i upokojene, za zdravlje i mir. Sveća je simbol nesebične žrtve, ona sagoreva sebe da bi drugima dala svetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svetlosti Boga.

Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo sveću na torti dok zamišljamo želju?! Zapitala sam se i poželela da makar u svom domu promenim taj običaj - navela je Jelena.

Podsetimo, Jelena i Novak Đoković sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom zbog teniserovih poslovnih obaveza već godinama žive van Srbije, a glavna baza su ima Monako i Marbelja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading