SE*SI BARBIKA STIŽE U BEOGRAD! Novi košarkaš Partizana dovodi izazovnu plavušu sa sobom! Svi će gledati samo u nju! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

 

Stiže Smajli, a sa Smajlijem stiže i njegova bomba! Dolazak Alena Smailagića kao šesto veliko pojačanje Partizana podiglo je na noge navijače crno-belih, a osim bravura bivšeg igrača Golden Stejta na parketu, „grobari“ će imati šta da vide i na tribinama.

Naime, srpski košarkaš u vezi je sa zanosnom plavušom Žaklin Feron koja svojim izgledom neodoljivo podseća na popularne barbi lutke.

Smajlijeva devojka ostavlja bez daha fotkama na društvenim mrežama, a dok naš sportista retko objavljuje slike sa svojom lepšom polovinom, lepa Žaklin je često na društvenim mrežama.  

Doskorašnji krilni centar Golden Stejta potpisao je trogodišnji ugovor sa crno-belima, a navijače Partizana oduševio je kada je preko Instagrama poručio da u Beograd dolazi na „časove ljubavi”. Tokom dve sezone u San Francisku, Smailagić je odigrao 29 NBA utakmica, uz još 21 utakmicu u dresu razvojne ekipe Santa Kruz Voriors. Sa tribina je veoma često imao podršku lepe Žaklin, pa očekujemo Smajlijevu barbiku i među gledaocima u Beogradu!

Partizan je pre Smailagića angažovao Kevina Pantera, Zeka Ledeja, Aleksu Avramovića, Rodionsa Kuruksa i Dalasa Mura, koje će sa klupe predvoditi legendarni Željko Obradović.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading