PRSTEN OD POLA MILIONA Zanosna lepotica je volela Kuna,  a sad se udaje za njegovog ortaka
Profimedia

Rekla je - da! Kad je videla prsten, došla je sebi posle iznenađujućeg pitanja i pristala je da se uda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TAYLOR WARD (@taylorwardx)

 


Britanski mediji ovako opisuju reakciju Tejlor Vord kad ju je Rijad Marez, as Mančester sitija, zaprosio tokom letovanja na mondenskom grčkom ostrvu Mikonos. Alžirski fudbaler (30) stavio je pred sedam godina mlađu devojku prsten od 550.000 evra (njegova polumesečna plata) i dobio od nje obećanje da će ostariti zajedno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TAYLOR WARD (@taylorwardx)

 


- Tejlor to nije očekivala. Rijad je naručio da se napravi takav prsten. Oni su neverovatan par, tako se vole - pišu Britanci.
Manekenka i model, ćerka bivšeg fudbalera Ešlija Vorda i rijaliti zvezde Daun Vord, pohvalila se na Instagramu vereničkim prstenom.
- Ne postoji bolja osoba sa kojom želim da budem na ovom svetu. Ne mogu dočekati da ostarimo zajedno. Volim te - napisala je ona uz fotku s Marezom, za kojim je petogodišnji brak s engleskom pop-pevačicom Ritom Džouhl.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TAYLOR WARD (@taylorwardx)

 


Vordova je u ljubavi s Marezom godinu i po, a prethodno se zabavljala s drugim igračem Sitija, sada već bivšim, Serhijom Kunom Aguerom. Bila je u vezi i s Mejsonom Holgejtom, takođe fudbalerom (Evertona). Izgleda da je ubola - treću sreću.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading