OSTAVLJA BEZ DAHA! Ona je supruga poznatog srpskog košarkaša, a izgleda brutalno i posle tri porođaja! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Ako do sada niste čuli za nju, dobro ćete je upamtiti.

Nekadašnji poznati srpski košarkaš Darko Miličić često ume da zaludi čitavu planetu. Čovek koji je na jednom od najboljih draftova u istoriji NBA lige izabran ispred Karmela Entonija, Dvejna Vejda, Krisa Boša... sada već davne 2003. godine, ne pojavljuje se u javnosti tako često sa članovima svoje porodice.

Verovatno mnogi ne znaju da ima brutalno zgodnu suprugu Zoranu Miličić (35) koja se bavi fitnesom. Srpkinja se već ostvarila kao majka, a sa Darkom ima troje dece. Međutim, to je ne sprečava da izgleda sjajno. Mlađe devojke joj mogu pozavideti na savršenoj figuri. Često na društvenim mrežama objavljuje fotografije i video snimke iz teretane, a ima i veliku podršku pratilaca kojih ima više od 60.000.

Fotografija koju je nedavno objavila na društvenim mrežama sa jezera Perućac, oduđevila je fanova. Kako zbog njenog izgleda, kako zbog malo garderobe na njoj, tako i zbog prirode u pozadini.

- Treniram svaki dan, ujutru kada decu odvezem u školu, odmah idem na trening. Moji treninzi su intenzivni, ali ja nisam žena za pilates. Ceo život sam fizički aktivna, možda sam za ženski pol malo ekstremna, ali to volim. To je za mene vid relaksacije - rekla je ona svojevremeno za "Blic" i dodala:

- I Darko i ja smo u sportu od malih nogu. Na telu imam mnogo tetovaža. Volim ih, i da sam muško, imala bih ih još više. Svaka tetovaža je deo nekog segmenta našeg života. Sve su vezane za decu i za Darka. Najdraža su mi mala stopala naše ćerke Lare, otisak koji sam dobila odmah nakon porođaja u Americi - rekla je Zorana Miličić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Milicic (@zoranam86)

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Beba

23.06.2021 09:10

Ala je šarena kao slikovnica. Previše.

Bor Boranin

23.06.2021 14:22

Rečenica u tekstu: “verovatno mnogi ne znaju da ima brutalno zgodnu suprugu Zoranu Miličić” je napisana neodmereno, grubo i nedolično namenjenoj personi. Brotalan, kao pojam, odražava  grub, surov, neotesan, divljački, zverski, bez milosti. Mlada dama, o kojoj je reč, je zgodna, prijatna i lepa, a ne brutalna, nevaspitana što ne odgovara opisu u tekstu. Autor možda kopira Karleušu, koja u “Zvezdama Granda” daje karakteristiku lepim kandidatlkinjama “brutalno lepa ili peva brutalno dobro”, što nema veze sa srpskim jezikom i sa korišćenjem stranih reči. Nemojte skrnaviti prelepi srpski jezik!