LJUBAVNI TROUGAO Umešao se Ronaldo, i dete je u priči, kako će Georgina reagovati na ovo
EPA-EFE/Javier Lizon

Žaklin Souza je 33-godišnja hostesa koja se našla u žiži javnosti posle intervjua za "San" u kome je otkrila da je iz tajne veze sa igračem iz Premijer lige dobila dete, a on ju je potom prevario.

Souza sada ima devetomesečnu ćerkicu, a fudbaler je u braku sa drugom ženom:

 

- Stalno mi je slao poruke, čak i za vreme njegovog venčanja. Prekinula sam s njim one noći kad se oženio, jer je to bilo previše za mene. Iscrpeo mi je svu snagu, bila sam uništena psihički i fizički. To sam mu i napisala u oproštajnoj poruci. Njegov brat mi je rekao da je bio zabrinut i da je mislio na mene čak i za vreme svog venčanja.

Igrač se venčao leta 2019. godine, ali je održao kontakt sa Žaklin, uveravao je da je zaljubljen u nju, a ne u svoju ženu.

Ipak, kada je doznao da je trudna, naglo je promenio stav, odlučio je da  prekine sve odnose sa njom. 

- Bila sam šokirana, ponajviše jer nisam mislila da će to toliko loše podneti, jer je on bio taj koji je govorio o tome da zajedno imamo decu. Pokušali smo se dogovoriti oko toga da on neće biti fizički prisutan u bebinom životu, ali da će finansijski pridoneti odgajanju. On se odjednom prestao javljati, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga... Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam volela osobu koja me uništila. Nije mi pružio nikakvu finansijsku pomoć, sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih ugrozila njegovu karijeru.

Prema pisanju "Tutosporta" jedan od onih koji su stali na njenu stranu je Kristijano Ronaldo.

On je samo jedan od više poznatih igrača koji su je kontaktirali i osudili ponašanje neimenovanog kolege.

- Da, Kristiano mi se javio. Svi su bili šokirani kad su to čuli. Smatra da se igrač prema meni poneo neodgovorno i osudio je takvo ponašanje. Fudbaleri su jedini koji su znali za našu vezu od početka i upoznati su sa svime što se događalo. Drago mi je da nisam sama. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading