MERIDIANBET - NAJBRŽE DO BOGATSTVA Postao milioner na SAMO 40 uloženih dinara!

Koliko ste puta sanjali dobitnu kombinaciju brojeva koja vam donosi milione? Snovi se zaista ostvaruju - u Meridianbetu!

Lucky'6
Lucky'6, Foto: merdian promo

Kratko uputstvo kako postati milioner u Srbiji je pred vama. Sve što vam je potrebno je 5 minita, 6 srećnih brojeva i Meridianbet!

Najnoviji srpski milioner dolazi iz Subotice. U našoj dobro poznatoj igri "Lucky's6" uspeo je da na samo 40 uloženih dinara dobije neverovatnih 1.040.000 dinara!

Pročitajte još

Kako? Vrlo lako... Dobitna kombinacija od koje zastaje dah glasi: 6, 14, 17, 27, 35, 38!

U našoj sjajnoj igri u opticaju je 48 brojeva od kojih se izvlači 35, a na tiket se bira šest. I Meridianbet milioner je pogodio svih prvih šest izvučenih, na šta je uvek najveća kvota - neverovatnih 26 hiljada. Svaka čast!

Dakle, u samo nekoliko minuta možete da stignete do pravog bogatstva i ostvarite svoje snove. Šest srećnih brojeva i Meridianbet tiket su najbrži put do ostvarenja vaših snova.

Šta biste uradili da imate milion dinara? Otišli na egzotičan odmor, poklonili nešto lepo članovima porodice i prijateljima, pomogli onima kojima je najpotrebnije?

Dok mislite o tome i maštate, stavite omiljenih šest brojeva na tiket, možda Meridianbet "Lucky's6" i vama donese sreću! Nikad se ne zna, možda je baš ovo vaš dan.

BONUS VIDEO

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi