Švajnštajger, Ana Ivanović
Instagram printscreen
Švajnštajger, Ana Ivanović

Instagram printscreen

Švajnštajger, Ana Ivanović, Foto: Instagram printscreen

Bračni par Švajnštajger je prošle nedelje proslavio prvi rođendan njihovog sina Luke, a za prvi poklon su mu dali ni manje ni više nego stan u Nemačkoj koji je vredan preko milion evra!

PROČITAJTE JOŠ:

Oni su obeležili taj datum u krugu porodice, kumova i najbližih prijatelja. Oni su se odlučili za kupovinu nekretnine jer su želeli da pametno investiraju u život svog prvenca!

Bivša teniserka i bivši fudbaler će da iznamljuju stan koje se nalazi u "pametnoj zgradi", sve do punoletsva svog prenca!

Ana i Bastijan se nisu mnogo dvoumili oko rođendanskog poklona jer su želeli da ulože u njegovu budućnost, nešto što će mu značiti ceo život! Iako su se finansijski obezbedili za nekoliko generacija, nekretnine ne gube vrednost pa je sigurna investicija. Minhen je logičan izbor zato što je to grad u kome je Bastijan proveo veći deo karijere a tu mu živi i porodica. Iako zaljubljeni par živi u Čikagu, u hotelu koji ima prelep pogled na jezero Mičigen, Nemačka je njihova primarno prebivalište!

PREPORUČUJEMO VAM I:

Ana Ivanović, Foto: Instagram/anaivanovic_fanclub

Stan se nalazi na jednoj od najboljih lokacija u Minhenu. Ima oko 150 kvadrata, tri spavaće sobe od toga jednu dečju,veliki dnevni boravak, ogromnu terasu, garažu, kuhinju i dva kupatila! Spomenuli smo da je ovo "pametna zgrada" što znači da sve radi na dugme,recimo, ako želite da slušate muziku, samo izgovorite ime izvođača i odmah se pali uređaj - kaže naš sagovornik i otkriva da mladi par uživa u roditeljskim obavezama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Thanks @nhlblackhawks and @dkahun21 for the great night and a great win!

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on Mar 12, 2019 at 3:05pm PDT