meridianbet
meridianbet
meridianbet

meridianbet

meridianbet, Foto: meridianbet

Ne zaboravite ni "money back", odnosno isplatu u slučaju jednog promašenog para, kao ni na veličanstven niz najmodernijih onlajn kazino igara. Dakle, Meridianbet vas je navikao na inovacije, pa vam tako i ovog puta predstavljamo nešto neviđeno na našim prostorima.

Ekskluzivno, samo u Meridianbet kladionicama, možete tipovati na određeni tačan rezultat i ukoliko taj rezultat bude bilo kada u toku meča, bez obzira na krajnji ishod utakmice koju ste odabrali - tiket postaje dobitan! Da, dobro ste pročitali!

Zamislite samo, veliki engleski derbi koji igraju Liverpul i Mančester junajted, tipovali ste na tačan rezultat 0:2 i nekim čudom, barem ove sezone kad su "đavoli" u pitanju, Markus Rašford dvaput pogodi mrežu "crvenih" i to u sred grada Bitlsa! Neki 15. minut je u pitanju...

Brže-bolje u Meridian, podižete novac, pa vas ni ne interesuje što je četa Jirgena Klopa već do poluvremena smanjila na 1:2, a u nastavku totalno okrenula utakmicu u svoju korist. Vi ste taj ostatak utakmice odgledali srećni, punih džepova, dok su se ostali verovatno nervirali do samog kraja susreta na "Enfildu".

Meridianbet pomera granice - za vas!