TO NAS JE KOŠTALO Željko Obradović otkrio uzrok poraza

22:15 | 15-05-2024

Košarka 0

Zvezda ima meč loptu

Obradović
Marko Metlaš

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan sa 80:73 u drugom meču finala AdmiralBet ABA lige i poveli sa 2:0 u seriji.

Prve utiske na konferenciji za medije izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

- Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi. Stekli su veliku prednost u plej-ofu, ali na nama je da se spremimo za treću utakmicu pred svojim navijačima. Bili smo u dobrom ritmu, u nekim situacijama smo zapeli i reagovali brzopleto u napadu. Šutevi su bili takvi-kakvi su, promašili su otvorene šuteve i to nas je koštalo.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Istakao je iskusni strateg da je zadovoljan zalaganjem igrača, pa otkrio šta je moralo bolje.

- Treba da igramo bolje i da ubacujemo otvorene šuteve. U prvo poluvremenu je bio dobar protokom lopte, i nismo realizovali ofazivne skokove. U drugom poluvremenu smo dozvoljavali da Zvezda daje koševe u tranziciji i imali su mnogo otvorenim šutevima - rekao je Obradović.

Na pitanje koje je bilo vezano za kapitena Kevina Pantera, ali i drugih koji treba da se pozovu na odgovornost, odgovorio je da će se to analizirati.

- Sigurno ćemo to analizirati. Ali ja verujem igračima. Svi hoće da daju maksimum, neki igraju dobro, neki ne. Ostajemo zajedno, trudićemo se u trećoj utakmici. Ali vidi se razlika kako smo igrali u prvoj utakmici, a kako sad - naveo je Žoc.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading