OGLASIO SE TRENER CRNO-BELIH Prve reči Duljaja posle "frke" nastale uoči "večitog" derbija

10:38 | 17-04-2024

Fudbal 0

Trener crno-belih je istakao da je njegov tim upotpunosti fokusiran na "večite" derbije koji predstoje

igor duljaj
ATA Images

Šef stručnog štaba Partizana, Igor Duljaj, posle sastanka sa pomoćnikom Albertom Nađem i čelnicima kluba, kaže u izjavi za Telegraf da su "nesporazumi" od utorka prevaziđeni i će njegov prvi pomoćnik Albert Nađ voditi predstojeći 173. večiti derbi. 

Ono što je kao glavno istakao Igor Duljaj to je da i u porodicama postoje nesporazumi, ali da isto tako članovi familije oproste jedni drugima i nastavljaju dalje. 

Duljaj ističe da je cela situacija "prenaduvana" u javnosti. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

POTPUNI PREOKRET U HUMSKOJ Evo ko će voditi Partizan u "večitom" derbiju

U ovom momentu smo svi koncentrisani za predstojeće mečeve sa Crvenom zvezdom i ne bih pridavao previše značaja događaju o kome me pitate, a na kome javnost insistira u prethodna 24 časa. Najbitnije je da smo seli za sto, prevazišli sve to što se dogodilo i da smo svi, zajedno sa igračima, fokusirani isključivo na utakmice sa Crvenom zvezdom u prvenstvu i Kupu Srbije. 

- Dešavaju se nesporazumi i tenzije i u familijama, a kamoli u velikim sportskim kolektivima, iako je ovo naše baš "prenaduvano" u medijima. Izvinite, sada moram na trening, ostavio bih temu koja vas zanima u prošlosti, jer smo je i prevazišli i nastavili dalje. Nismo uopšte mi važni, važan je samo Partizan - zaključuje Igor Duljaj za Telegraf.

Podsetimo, 173. večiti derbi na programu je u subotu 20. aprila od 18 časova na stadionu Rajko Mitić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading