KK Partizan
Foto: Promo/ABA liga/Dragana Stjepanović

Zbog toga se oglasio i predsednik Venecije Federiko Ćasarin, a u priču je uključen i Partizan.

- Ne možemo da potvrdimo da li se pridružio klubu iz Izraela, ali ima tračeva da bi mogao da ode u Partizan - kazao je Ćasarin za lokalni list iz Venecije, prenosi "Basket Njuz".

Takođe, prvi čovek italijanskog kluba smatra da je Venecija već sve dogovorila sa njim i da nikako nije moguće da sada potpiše za neki drugi klub, odnosno već je zapretio i tužbama, pod uslovom da Brazilac volšebno obuče neki drugi dres.

- Bez obzira na sve želim da kažem da smo preduzeli konkretne korake i preko advokata smo obavestili sve košarkaške lige. Želimo sve klubove da obeshrabrimo u nameri da angažuju Kabokla pošto brazilski košarkaš ostaje pod ugovorom sa našim klubom - dodao je razočarani Federiko Ćasarin.

Prema informacijama izraelskih medija, Brazilac se sprema da igra na američkoj turneji za Makabi iz Ranane koji će igrati prijateljske utakmice sa Bruklinom, Klivlendom i Minesotom. Podsetimo, krilni centar je prethodno igrao za Toronto, Sakramento, Memfis i Hjuston, potom je bio u Limožu, Sao Paulu, Kapitanesu i Ulmu, a ostavio je odličan utisak i tokom Mundobasketa u dresu Brazila kada je prosečno beležio 16,4 poena i 9,2 skoka po meču.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading