Partizan - Radnik
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crno-beli su do pobede došli golom Bibrasa Natha iz penala u osmom minutu sudijske nadoknade.

Surduličani su na poluvremenu vodili 2:0, ali je Partizan uspeo da napravi veliki preokret i prestigne Crvenu zvezdu, pa je sada drugi na tabeli sa bodom više, ali i mečom manje od večitog rivala.

Baš kao protiv IMT-a u prošlom kolu, ponovo su crno-beli slavili tako što su nadoknadili dva gola zaostatka.

Već u šestom minutu gosti su poveli prelepim golom Matije Gašića.

Dugo se čekalo na veliku šansu za Partizan, a ona je viđena u 23. minutu. Severina je fantastično proigrao Natha, a Izraelac pogodio stativu.

Blistao je golman Radnika Stefan Ranđelović, začarao je mrežu, a crno-beli su za promašaje kažnjeni u 27. minutu, kada je Radnik posle kontre i gola Duronjića poveo sa 2:0.

Iskoristio je Partizan situaciju kad je bio sa igračem više, prethodno je na zemlji ostao i Hajdarević, koji je tražio faul. U toj situaciji Partizan je postigao gol, Saldanja je lako ubacio loptu u tada već nebranjenu mrežu. Ipak, posle poziva iz VAR sobe sudija Trifković je pogledao situaciju i posle dužeg vaganja poništio je pogodak.

Nastao je haos na terenu, a rezervista Aleksandar Šćekić dobio je crveni karton zbog prigovora.

Očekivalo se da crno-beli u drugom poluvremenu krenu na sve ili ništa i tako je i bilo.

Duljaj je napravio dve izmene na poluvremenu. U igru su ušli Zahid i Nikolić, a izašli Menig i Kanute.

Upravo to se ispostavilo kao pravi potez, pošto je Nikolić u 61. minutu proigrao Zahida, a ovaj postigao prvenac u crno-belom dresu.

Posle duela Milićevića i Saldanje sudija Trifković je u 81. minutu pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Saldanja, koji je izjednačio iako je Ranđelović pogodio stranu – 2:2.

U nadoknadi vremena Partizan je dobio i drugi jedanaesterac, po mišljenju sudije Trifkovića Oreščanin je odgurnuo Saldanju. U osmom minutu nadoknade Natho je uz mnogo sreće pogodio i preokrenuo rezultat – 3:2.

Partizan - Radnik 3:2 (0:2)

Strelci: Zahid 61, Saldanja 81, Natho 98 – Gašić 6, Duronjić 27

Stadion: Partizana

Sudija: Dejan Trifković

Partizan: Jovanović – Stojković, Ilić, Marković, Šehović (od 74. Kalulu) – Kanute (od 46. Nikolić), Belić – Severina (od 89. Baždar), Natho, Menig (od 46. Zahid) – Saldanja (od 98. Antić);

Radnik: Ranđelović – Abubakar, Vranjanin, Oreščanin – Gašić, Hajdarević, Mitošević (od 59. Milićević), Jović (od 69. Tomašević) – Duronjić (od 38. Kočić), Kunić (od 69. Čumić), Bogdanović (od 69. Ndži);

Kraj! Pobeda Partizana posle velike drame!

98. minut - Gooool! Nahto verovatno donosi pobedu Partizanu iz penala!

93. minut: Penal za Partizan. Odgurnut Saldanja sa leđa na metar od gola. Da vidimo hoće li biti VAR reakcije.

90.+2 - Potpuna opsada gola golmana Radnika.

90. minut - Igraće se još šest minuta u Humskoj!

87. minut - Ne uspevaju fudbaleri Partizana da stvore šansu posle izjednačujućeg pogotka.

81. minut - Gooool! Saldanja je realizovao penal i izjednačio - 2:2

80. minut - Penal za Partizan! Kalulu je sjajno proigrao Saldanju koji je pao u kaznenom prostoru posle faula Milićevića.

78. minut - Fudbaleri Radnika se sve više izležavaju.

71. minut - Bibars Natho je odlično centrirao iz slobodnog udarca, ali je Ilić glavom prebacio gol Radnika.

Partizanu je potreban što brži izjednačujući gol, ali Radnik se veoma dobro brani.

65. minut - Natho nije vratio loptu gostima, nego je šutirao sa distance, što je razbesnelo igrače Radnika i došlo je do velike gužve na terenu. Žuti karton za Natha i Ranđelovića.

61. minut - Gooool! Zahid je strelac, posle dodavanja Nikolića. Vraća se Partizan u igru. Ovoga puta je sve bilo čisto.

54. minut - Šta je sada promašio Nikolić!? Primio je loptu na grudi na šest-sedam metara od gola Radnika, bio je potpuno sam i lansirao je daleko preko gola.

50. minut - Dobar napad Partizana, sjajno je Nikolić uposlio Zahida, ali ponovo brani Ranđelović.

46. minut - Prvi pokušaj Partizana u nastavku. Saldanja je šutirao sa oko 20 metara, ali lopta odlazi preko gola.

Partizan - Radnik

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Menja Duljaj na poluvremenu, Zahid i Nikolić ulaze u igru, a izašli su Menig i Kanute.

Poluvreme, Radnik vodi sa 2:0!

45. minut - Crveni karton dobio je Aleksandar Šćekić s klupe zbog protesta.

Partizan - Radnik

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Poništen je gol Partizana zbog faula! Posle gledanja VAR-a Trifković je pokazao da je Severina napravio prekršaj nad Hajdarevićem.

38. minut - Goooool! Crno-beli se vraćaju u igru, strelac je Saldanja. Severina ga je pronašao samog na petercu i egzekucija je bila lakši deo posla.

32. minut - Ofanziva Partizana koji pokušava da što pre smanji zaostatak.

27. minut - Goooool! Radnik vodi sa 2:0 golom Duronjića posle kontre!

26. minut - Neverovatno šta je uradio Stefan Ranđelović! U samo sedam-osam sekundi! Skinuo je jedan na jedan šansu Severini, potom odbranio odbitak Natha, a onda i "bombu" Kristijana Belića! Neverovatno!

22. minut - Najbolja prilika za Partizan, Natho je pogodio stativu!

13. minut - Ponovo preti Radnik, dubinska lopta iza leđa defanzivaca Partizana, ali je Ilić stigao da zasmeta Duronjiću, koji je šutirao pored gola.

6. minut - Goooool! Radnik vodi sjajnim golom Matije Gašića! Primio je loptu u kaznenom prostoru, šutirao iskosa sa desne strane u suprotan ugao i matirao Jovanovića.

5. minut - Prilika za Partizan, prvo je Stojković loše zahvatio loptu, posle gužve u kaznenom prostoru Saldanja šutira, ali brani golman Radnika.

1. minut - Utakmica je počela.

19.00 - Partizan je u seriji od četiri uzastopne pobede u domaćem prvenstvu.

18.30 - Surduličani igraju dosta "tvrdo" od početka sezone. Ostvarili su jednu pobedu, četiri remija i jedan poraz, uz gol razliku 3:2.

 

 

18.27 - Problemi u Humskoj ne prestaju, a deluje da iz dana u dan situacija postaje sve složenija. Meč ima neprijatnu uvertiru budući da su navijači demolirali svečanu ložu u Humskoj.

18.25 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen utakmici sedmog kola Mozzart Bet Superlige Srbije u kojoj se sastaju Partizan i Radnik. Uz alo.rs pratite sva dešavanja iz Humske.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

Standings provided by Sofascore

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Trener

17.09.2023 21:55

penal nije bio jer je igrac partizana broj 3-Ilic gurno igraca Radnika sledja na Saldjanu..Umjesto to d a s e gleda doticno guranje oni su trazili moguci ofsajd.

Србислав

17.09.2023 22:23

Очигледно Дуљај мора да стави у тим играче који су доведени а то не заслужују својом игром. Како објаснити да му резерве доносе победу а оне које форсира то не заслужују. Који Кануте Менинг оно су ван форме нису ништа показали пусти Николића да игра измислио је фудбал за њих.