Aleksandar Popović
Foto: Promo/FK Partizan

Nije uspeo Aleksandar Popović da ostavi dublji trag u Partizanu, ali će svoj dalji put pa možda i povratak jednog dana u Beograd graditi kroz DAC iz Dunajske Strede. Ekipu koju je Partizan jednom i eleminisao dok je on bio u sastavu.

PARTIZAN ZAVRŠIO NAPADAČA Brazilac i definitivno predvodi napad crno-belih za narednu sezonu

Osetio je Pop potrebu da se na emotivan način oprosti od saigrača i navijača.

- Hvala svim navijačima Partizana na podršci i na kritikama. Možda ovo nisu najbolja vremena za naš klub, ali oni su bili tu da sve proživimo zajedno i zbog toga, još jednom, neizmerno hvala - počeo je Popović.

U Partizan je iz Užica došao sa 15 godina, ali je konačno došlo vreme za rastanak.

- Nažalost, došlo je vreme za rastanak, ali mislim u pravo vreme – i za mene i za klub – pre nego što se sretnemo ponovo! Daću sve od sebe da napredujem, steknem nova iskustva i, kada dođe trenutak, da se vratim u Partizan da završim ono što nisam uspeo. Do tada, saigračima želim, pre svega, zdravlje i malo sportske sreće, pa da napadnu titulu u narednoj sezoni - rekao je on.

Popović se pre odlaska zahvalio i najbližim saradnicima.

- Moram početi od Saleta Tomića, kondicionog trenera koji je imao ogroman uticaj na moj razvoj po prelasku u prvi tim, a zatim i svakom treneru iz omladinske skole Partizana i Teleoptika, kao i svakom treneru u prvom timu Partizana, na posvećenosti i savetima. Naravno, svakom treneru golmana počevši od Nemanje Jovšića, sa kojim sam najduže radio. Hvala svim ljudima u Sportskom centru „Partizan – Teleoptik“ koji su se brinuli o meni i mojim saigračima, ljudima koji su održavali terene, portirima, ženama koje su sređivale sobe i brinule se da sportski centar bude čist i uredan. Hvala ekonomima Radetu i Daretu, našim fizioterapeutima i doktorima. Posebno hvala Gagiju koji mi je pomagao da moj život i van sportskog centra bude lakši. I, naravno – Bilji Obradović, Šljuki i Vučini, koji su se trudili da sve naše zahteve maksimalno ispune - dodao je Aleksandar Popović.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading