NASTAVLJAJU SE UDARI NA IZRAELCA Smiljanić opleo po Nathu: To je jedna od većih gluposti, tako ne sme da se priča
FK Partizan

 

Nekadašnji fudbaler Partizana Milan Lola Smiljanić (36) žestoko je udario na Bibarsa Natha (35), koji je pre nekoliko dana izjavio da crno-beli imaju manje od jedan odsto šanse za titulu.

Smiljanić, poznat kao veliki "grobar", u intervjuu za "Sportski žurnal" opleo je po izraelskom majstoru fudbala, jer smatra da igrač Partizana ne sme tako da priča, bez obzira na trenutno stanje u srpskom fudbalu.

Pre Smiljanića, na Nathovu izjavu žestoko su reagovali nekadašnji predsednik kluba Dragan Đurić, kao i bivši štoper Bojan Ostojić. U sličnom tonu nastavio je i Smiljanić, koji je, šta god drugi za njega pričali i smatrali, za crno-bele uvek davao sve od sebe.

NASTAVLJAJU SE UDARI NA IZRAELCA Smiljanić opleo po Nathu: To je jedna od većih gluposti, tako ne sme da se priča

FK Partizan

 

- Zabolelo me je kad sam to pročitao. Jedna od većih gluposti koju je neko rekao. Tako da komentariše pre sezone, kada ne zna ni raspored!? Da li Natho to priča zbog ovih ili onih stvari, ne interesuje me! On kao, da kažemo, glavni igrač, iako po meni to nije - ne sme tako. Da sam pomoćni, prvi trener, sigurno bih mu skrenuo pažnju. Imam pravo, odrastao sam u tom klubu - naglašava Smiljanić.

Nije se tu zaustavio nekad borbeni vezista, mada je i sam svestan da crno-beli za rivala imaju vrlo moćnu ekipu Crvene zvezde. Ipak, kao dete kluba, nikad nikom ne želi da prizna da je bolji od crno-belih.

- Sa neke strane, ne kažem da nije realan, ali da sam igrač Partizana izginuo bih. A on već nagoveštava. Taj čovek zbog te izjave i onog što pruža, za mene je završio u Partizanu - oštar je Smiljanić.

NASTAVLJAJU SE UDARI NA IZRAELCA Smiljanić opleo po Nathu: To je jedna od većih gluposti, tako ne sme da se priča

Foto: Marko Metlaš

 

Bivšem kapitenu Partizana ne sviđa se ni transfer politika kluba iz Humske. Smatra da nisu dovedeni dobri igrači.

- Strahujem kakvi se igrači dovode, odnosno njihovi profili. Ne vidim bolje dane, a to pričam iz trenerskog ugla. Može neko da kaže da nisam u Partizanu i da ne želim dobro, ali tako nije. Mom Partizanu uvek želim titulu i Evropu, ono što sam ja ostvarivao kao igrač. U ovom momentu to ne vidim, a šansu bih pružio mlađima - rekao je, između ostalog, Lola Smiljanić za "Sportski žurnal".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading