CRNO-BELI OSTAJU BEZ BRZONOGOG FUDBALERA Fuseni Dijabate na meti francuskog prvoligaša
EPA

Nakon odlaska Rikarda Gomeša, Slobodana Uroševića i Igora Vujačića, Partizan bi ovog leta mogao da ostane bez još jednog nosioca igre, Fusenija Dijabatea.

Kako piše portal Africanfootunited, za fudbalera iz Malija zainteresovan je francuski Avr, koji se vratio u francusku Ligu jedan nakon 14 godina u drugoligaškom rangu takmičenja. 

Uprava Avra radi na jačanju igračkog kadra, mada je do sada je zvanično angažovan samo bivši desni bek Fehervara, Loik Nego, dok su klub napustili Viktor Lehal, Džamal Tijare i Aristid Vam. Jasno je da bi Dijabate bio veliko pojačanje za sastav Luke Elsnera.

NESTVARAN RASPLET Nekadašnji napadač Partizana krenuo na Kipar, pa posle tri godine ponovo postao igrač crno-belih

CRNO-BELI OSTAJU BEZ BRZONOGOG FUDBALERA Fuseni Dijabate na meti francuskog prvoligaša

FK Partizan

 

Partizan je u subotu otputovao u Sloveniju na završnu fazu priprema za narednu sezonu, gde sastav Igora Duljaja očekuje nekoliko prvera, a pva već danas protiv trećeligaša Pesnice (17.30). Crno-beli su još uvek u procesu kompletiranja akipe za narednu sezonu. Pored pomenute trojke standardnih prvotimaca, Humsku su kao slobodni igrači napustili Hamidu Traore, Ljubomir Fejsa i Milan Lukač, dok je istekla pozajmica Andresa Kolorada. Talentovani Vanja Vlahović je otišao u Atalantu za obeštećenje od 500.000 evra.

Kada su u pitanju pojačanja, crno-beli su do sada angažovali golmana Aleksandra Jovanovića, levog beka Nikolu Antića, defanzivnog vezistu Aleksandara Šćekića i napadača Nemanju Nikolića. Ipak, u Humskoj će očigledno biti još transfera do kraja prelaznog roka.

Fuseni Dijabate ima ugovor sa sa Partizanom do 30. juna 2025. godine, pa zainteresovani klubovi prvo moraju da pronađu dogovor sa upravom Parnog valjka. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading