DAO SAM SEBE KLUBU Vujačić se sa suzama u očima oprostio od Partizana
FK Partizan

Posle četiri godine došlo je vreme za rastanak između Igora Vujačića (28) i Partizana. Crnogorski reprezentativac preseliće se ovog leta u Rusiju, a na njegovoj prodaji klub iz Humske zaradiće milion evra obeštećenja, s obzirom da mu je ugovor isticao tek narednog leta.

Snažni defanzivac će obući dres nekadašnjeg šampiona Premijer lige, koji je prošlu sezonu završio na visokom četvrtom mestu, iza Lokomotive, Spartaka i Zenita. Ujedno će postati klupski drug sa srpskim ofanzivnim vezistom Darkom Jevtićem (30).

Rođeni Podgoričanin je jutros bio u Sportskom centru "Zemunelo" kako bi se pozdravio sa doskorašnjim saigračima i poželeo im srećan put na pripreme u slovenačko Pohorje.

- Nije lako otići. Ovde sam stekao veliki broj prijatelja, ali moram da idem dalje. Napravio sam korak napred u svojoj karijeri. Nadam se da sam se, na neki način, odužio Partizanu što mi je pružio šansu da igram u ovako velikom klubu - rekao je Vujačić.

DAO SAM SEBE KLUBU Vujačić se sa suzama u očima oprostio od Partizana

Foto: Vladimir Marković

 

 

On je u Humsku stigao leta 2019. godine iz Zete, ali je tek kod trenera Aleksandra Stanojevića postao standardni prvotimac. Odigrao je ukupno 129 utakmica, dao 11 golova i upisao šest asistencija.

- Prvih šest meseci nisu bili dobro za mene, ali posle toga se sve se poklopilo. Uvek sam se trudio da dam sve od sebe, da pružim maksimum na svakom treningu i na svakoj utakmica. Srećan sam, jer smatram da čiste i mirne duše nastavljam dalje - dodao je Vujačić.

Za kraj, iskusni štoper je crno-belima poželeo sve najbolje u narednoj sezoni.

- Ostala je većina igrača, koja su bili tu i prošle sezone. Mislim da su izvukli pouke, da ne bi trebalo više nikad da se dešava ono što nam se dogodilo prethodne sezone. Novi je početak, kreće se od nule i želim im puno sreće. Pre svega, da ih zaobiđu povrede, a pobede će sigurno doći - poručio je Vujačić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading