NAPADAČ PARTIZANA PUTUJE U KATAR Rikardo se oprostio od saigrača i stručnog štaba
FK Partizan

Partizan je krenuo u rekonstrukciju tima. Otišlo je nekoliko igrača iz Humske, a među poslednjima je to uradio i Rikardo Gomeš, koji će otići u Katar, a od koga će crno-beli prihodovati čak 1.500.00 evra što je i odličan posao, s obzirom na to da ima 32 godine. 

Naime, Rikardo se koliko danas oprostio od saigrača i čitavog stručnog štaba tokom treninga, te će već u nedelju, 25. juna, otputovati za Dohu, gde će staviti paraf na trogodišnji ugovor sa Al Šamalom iz Katara. 

Već smo pisali i o tome kakav je plan Partizana u budućnosti, bar što se tiče Rikardove zamene. Zarađen novac od njegovog transfera će jednim delom biti iskorišćen za zamenu, kao što je bio slučaj i u prvom mandatu, kada je prodat za 3.000.000.

DVOJAC ZVEZDE VREDI 18 MILIONA EVRA Poznato kome je najviše skočila cena tokom sezona, a ko je najviše pao

Tada je Partizan uspeo da "unovči" napadača i umesto njega su angažovana pojačanja poput Takume Asana, Bibarsa Natha, Umarada Sadika... Koji su bili oslonac tima koji je predvodio Savo Milošević. 

Crno-beli su u ovom prelaznom roku već ostali bez nekih igrača, Slobodan Urošević je otišao na Kipar za 200.000 evra, dok su se s klubom rastali još i Ljubomir Fejsa i Hamidu Traore, koji su otišli kao slobodni igrači iz ovog tima.

Takođe, sve više se pominje i potencijalni odlazak Patrika Andradea koji ima pozamašnu platu u Humskoj, za koju i ne doprinosi na terenu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading