Zvezda - Partizan
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Trener i kapiten košarkaša Partizana, Željko Obradović i Kevin Panter, rekli su pred sutrašnji odlučujući meč za titulu prvaka ABA lige protiv Crvene zvezde da će ekipa dati sve od sebe da postane šampion i pozvali navijače da ih maksimalno podrže i naprave fer i sportsku atmosferu.

- Peta finalna utakmica, 2:2 u seriji. Izjednačeno je. Želim naravno prvo poruku da pošaljem navijačima Partizana koji su bili fenomenalni ove godine, koji su nosili tim, koji su nam bili vetar u leđa, koji su uvek davali dodatnu motivaciju svima nama, da i u ovoj utakmici to ponovo rade. Da bodre ekipu, ali da, naravno, sve protekne fer i sportski. Da ne padne nijedan novčić na teren. To bi nam bilo najveća pomoć. I molim ih, i preklinjem ih da navijanje bude na nivou. Bez ikakvog vređanja. I ponavljam, bez ikakvih bacanja papirića ili novčića na pakret. Još jednom, to bi bila najveća moguća pomoć koju mogu da nam pruže u ovom trenutku. Naravno, probaćemo da damo sve od sebe da seriju završimo tako što ćemo da pobedimo i postanemo prvaci ABA lige, protiv jednog odličnog tima kao što je Crvena zvezda - rekao je Obradović.

Na njegove reči se nadovezao i kapiten Panter.

- Daćemo sve od sebe. Ovo je poslednja utakmica u sezoni. Ovo je meč za titulu. Moramo da damo sve od sebe. Atmosfera u timu je jako dobra. Potrudićemo se da odbranimo domaći teren. Iza nas su teške utakmice, ali zadržali smo dobar duh, svi se osećaju dobro i svi želimo pobedu. Očekujemo veliku podršku navijača. Uživali smo sa njima cele sezone, nadam se da ćemo uživati zajedno i u ovoj poslednjoj utakmici. Bilo je zadovoljstvo igrati pred njima i nadamo se da ćemo na terenu završiti posao kako treba - istakao je Amerikanac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading