PARTIZAN NAŠAO ZAMENU ZA KAPITENA Veliko pojačanje za crno-bele, ponikao u Humskoj, a igrao i za Crvenu zvezdu
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Prvi igrač koga će Partizan angažovati ovoga leta je – Nikola Antić (29), levi bek Humkija, koga u Humskoj vide kao zamenu za dosadašnjeg kapitena Slobodana Uroševića, sada već fudbalera Arisa iz Limasola - piše Telegraf.

Antić među crno-bele stiže posle dogovora dva kluba po kome će Beograđani isplatiti Rusima simbolično obeštećenje od 120.000 evra, dok će sam fudbaler potpisati ugovor na tri godine. 

Posao je ekspresno rešen za 48 sati, između utorka i četvrtka, pošto je levi bek, koji je već boravio u srpskoj prestonici, bio na razgovoru u Humskoj, postigao dogovor o ličnim uslovima, a onda je poslao i svog agenta u Rusiju kako bi isposlovao prevremeni raskid ugovora, pošto je bio obavezan na još jednu godinu saradnje. 

UDARAC ZA PARTIZAN Najbolji strelac ide: Rikardo dobio ozbiljnu ponudu

Kako je Himski ispao iz Premijer lige, što je samim tim uticalo i na smanjenje broja stranaca u nižem stepenu takmičenja (četiri), odnosno “kresanje” budžeta, nisu ni Rusi previše “zatezali”, mada nisu želeli ni da ga baš puste bez zarađenog dolara.

Isprva su tražili 150.000 evra, Partizan je ponudio 120.000 i dve strane su se našle, jer je i jednima i drugima bilo u interesu da se transfer realizuje. 

Pored Partizana, Antić je imao i sasvim dobru ponudu Vojvodine, koja mu je nudila ugovor od 200.000 evra godišnje i 50.000 evra “na ruke” za potpis, ako izabere upravo “Lale” pre crno-belih, no, sam igrač je odlučio da je vreme za povratak kući... 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading