trener Partizana
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju Cedevita Olimpiji u drugom meču polufinalne serije ABA lige.

Uspela je Cedevita Olimpija da ostane u igri za plasman u finale ABA lige pošto su u dvorani Stožice uspeli da savladaju Partizan i izbore "majstoricu" koja će se za sedam dana igrati u Beogradu. Pred novinarima se nakon utakmice pojavio Željko Obradović koji je bio izuzetno nezadovoljan izdanjem crno-belih u Ljubljani. 

- Cedevita je zaslužila pobedu, bili su daleko bolji od nas sem uvodnih 15 minuta. Nakon toga, bili su bolji na svakom planu i energetski i što se tiče želje, a i košarkaški. Atmosfera je bila sjajna, navijači oba tima su napravila lep ambijent, to treba uvek isticati - rekao je Željko Obradović nakon poraza. 

Jedan od novinara čestitao je treneru Partizana na dobrim igrama u dosadašnjem delu sezone, a potom je pitao Obradovića da li se na njegovoj ekipi oseća umor zbog naporne takmičarske godine koja se bliži kraju. 

- Ekipa deluje umorno... Možda i jesu umorni, ali to nije razlog za ovako lošu utakmicu. Ovo je plej-of, moraju da pokažu želju za plasman u finale, imamo sedam dana da se spremimo za utakmicu i izborimo finale - dodao je trener Partizana. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading