OBRADOVIĆ PRED REVANŠ U LJUBLJANI Daćemo sve od sebe da ne dozvolimo rivalu toliki broj skokova
Foto: EPA

Košarkaši Partizana u utorak gostuju Cedevita Olimpiji u Ljubljani gde će odigrati drugu utakmicu u seriji polufinala ABA lige.

Prvi meč tim Željka Obradovića nije doneo mnogo poteškoća i domaćin je u "Štark Areni" slavio sa 85:70. Najveći problem u igri crno-belih bio je skok, što je sam Obradović istakao pred naredni duel. 

Određena sudijska trojka za revanš između Cedevita Olimpije i Partizana

- Pričali smo o tome da su igrači Cedevita Olimpije, pre svega Omić, ali i ne samo on dobri u skoku. Nisam to video, da neka ekipa toliko skokova upiše kao oni protiv nas u prvoj utakmici. To se ne dešava ni na prijateljskim utakmicama gde je jedna ekipa iz nižeg ranga - ponovio je Obradović i dodao:

- Daćemo sve od sebe da to ne bude tako u drugoj utakmici. Pokušao sam sinoć da rasporedim minutažu koliko je to moguće jer znamo da nas već sutra, nepunih 48 sati od prvog duela čeka novi meč - zaključio je Željko Obradović.

Ukoliko bude potrebe, treći odlučujući meč na programu je tek šestog juna. U slučaju da Partizan pobedi u "Areni Stožice" u finalu će igrati sa večitim rivalom. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading