PUBLIKA JE UŽIVALA Igor Duljaj čestitao Vojvodini nakon spektakulranog meča u Novom Sadu
Foto: Alo/Alo!/Marko Metlaš

 

Vojvodina i Partizan odigrali su ranije večeras u Novom Sadu bez pobednika, 2:2.

- Mislim da je publika mogla da uživa u jednoj lepoj predstavi, četiri prelepa gola, otvorena utakmica, dosta šansi sa jedne i sa druge strane. Nadam se da mi kolega neće zameriti, mislim da smo bili bliži pobedi, iako su i oni pri rezultatu 2:2 imali izuzetne šanse da postignu gol. Čestitam kolegi, i čestitam igračima Vovjvodine. Nije im bilo lako, jer su pre nekoliko dana imali tešku utakmicu, manje vremena za odmor, tako da ovom prilikom čestitam i svojim igračima i igračima Vojvodine, naravno i kolegi. Svaka čast - rekao je Duljaj posle meča za TV Arena sport.

Trener Vojvodine Radoslav Batak izjavio je da je zadovoljan igrom svog tima.

- Lepa utakmica, atraktivna, napadački dinamična. Dali golove na vreme, imali smo stopostotnu šansu na kraju meča. Možda je 2:2 najrealniji ishod, mada smo mi mogli da iskoristimo onu priliku na kraju. Međutim, ne mogu ništa da zamerim igračima, bili smo dobri, bili opasni protiv rivala kakav je Partizan i zadovoljan sam - izjavio je Batak za TV Arena sport.

Partizan je trenutno četvrti na tabeli sa 68 bodova, dok je Vojvodina peta sa 62. "Crno-beli" će sezonu u SLS završiti na četvrtom mestu na tabeli plej-ofa, pošto Partizan ima lošiji skor u odnosu na TSC i Čukarički. TSC je treći na tabeli sa 71 bodom, koliko ima i četvrtoplasirani Čukarički.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading