trener Partizana
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Košarkaši Partizana su doživeli pravu senzaciju u prvoj utakmici četvrtfinala plejof serije ABA lige, pošto su na svom terenu pretrpeli poraz od SC Derbija sa 84:83, te sada moraju u Podgoricu da bi seriju vratili seriju u Beograd.

Crno-beli nisu ličili na sebe u ovom meču, što je rekao i sam Željko Obradović, trener Partizana posle meča. 

- Da, 0:1 je za njih, čestitam SC Derbiju, u najavi sam rekao da uvek pripremaju dobru utakmicu protiv nas, bar ovo što smogirali. Ušli smo ležerno i zahvaljući tome smo izgubili, neverovatan je podatak da u zadnjih pet minuta je bilo 11:4 za njih, kad se lomila utakmica i sa iskustvom koje imamo, to je nemoguće. Primali smo sve, ali eto, dogodilo se. Vode 1:0, čeka nas tamo utakmica, na nama je da vratimo seriju u Beograd - rekao je Obradović, koji je potom komentarisao to da je SC Derbi imao čak 20 skokova više od Partizana.

- Nema drugog objašnjenja osim ogromne želje, ja treba da odem i pitam da li oni individualno znaju neke igrače, to je suština. Da li smo mi pripremili utakmicu, da smo vodili računa, da smo dali podatke, da u situaciji kad nemaš bonus, da gledaš igrača koji šutira trojku ili da gledaš igrača koji ide na skok. Tako da, to je evidnetno... Napravićemo analizu, pa ćemo videti.

OVAKVE STVARI SU NEMOGUĆE Obradović šokiran posle debakla Partizana protiv Studentskog centra

Printscreen You tube

 

TRENER STUDENTSKOG CENTRA POSLE SENZACIJE Poslednju utakmicu smo igrali pre mesec dana, idemo po drugu

Na meču nije bilo Alena Smajlagića, koji je imao bol u kolenu.

- Došao je pred utakmicu i rekao da ga boli koleno, jutros je na treningu rekao da ima bolove, ali da ga je popodne zabolelo i bilo je nemoguće da igra.

Nije želeo Obradović da istakne i nedostatak motivacije u ovom meču.

- Ja sam rekao kad smo imali najavu za utakmicu da sam prvi i jedini razgovor obavio sa igračima kad smo počeli da pripremamo ovu seriju, zamolio sam da se ne priča o Evroligi, naš primarni i jedini cilj je da se osvoji ABA liga i da nam treba motivacija veća nego protiv Reala, videli ste kako je izgledalo... Sigurno nije bilo na nivou na kom je potrebno da se igra plejof ABA lige.

Za kraj, on je otkrio i šta je sa Tristanom Vukčevićem.

- On je u Americi. Ja nemam pojma, nemam pojma gde je. Dobio je dozvolu da ode, i to je to, sve što znam.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.     

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading