SRAMAN  POTEZ ŠPANACA Veličaju zver koja je htela da slomi kičmu igraču Partizana
Foto: Printscreen/Foto: Twitter/printscreen

U tekstu novinara Eugenija Munjoza ističe se da je Geršon Jabusele jedan od najbitnijih protagonista duela Reala i Partizana! Kako kažu Španci, možđa to nije baš sasvim sportski, ali...

- Geršon Jabusele je jedan od najbitnijih protagonista četvrtfinalne serije Evrolige između Real Madrida i Partizana. Njegovo ime će biti povezano, mada možda ne na najlepši način, sa sudarom koji se završio najneverovatnijim preokretom "belih". Možda ne sasvim sportski, ali on je bio zapažena figura na poslednjem meču serije posle koga se Real kvalifikovao za Fajnal for u Kaunasu - navodi se u tekstu. 

UŠAO SAM U SVLAČIONICU I... Željko Obradović otkrio kako je igračima Partizana

Dalje se ističe da je Jabusele prošao put od "raja do pakla", a za tuču u kojoj je divljački napao navodi se da je "promenila njegov imidž". Ispostaviće se - na bolje!

- Jabusele je za tri nedelje prošao put od raja do pakla. Bio je i više nego učesnik tuče koja se desila na drugom meču, kada se desio ružan napad na Dantea Egzuma. Kažnjen je sa pet utakmica, nije putovao u Beograd, a njegova slika se promenila! Dobijao je aplauze kada god je igrao u ligi i dvorana je njega uvek najviše pozdravljala. Kada je Egzum u petom meču grubo faulirao Rudija Fernandeza navijači nisu oklevali da mu uzviknu ime - navodi se u tekstu, a o tom sramnom skandiranju je i ranije bilo reči.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading