PRED MEČ ODLUKE Papapetru otkrio kakva je atmosfera u ekipi Partizana
Foto: Alo/Alo!/Marko Metlaš

Crno-beli u sredu od 21 čas gostuju Realu u odlučujućem meču za plasman na Fajnal-for Evrolige. "Ovo je dugačka serija. Očekujemo veliku borbu na košarkaškom terenu i mislim da smo spremni", rekao je Papapetru i dodao da atmosfera nije narušena uprkos dva uzastopna poraza u beogradskoj Areni.

"Slična je atmosfera kao i prvog dana. Uživamo zajedno. Ovo je sjajna grupa igrača, uživamo u svakom trenutku. Polako smo došli do ovog trenutka ali se nadamo da ovo nije kraj".

Povratnik na teren biće Kevin Panter, koji je propustio prethodne dve utakmice zbog suspenzije nakon incidenta na utakmici broj dva u Madridu.

"On je kapiten. On je lider ovog tima. Sjajan primer daje svima i na terenu je mnogo važan za sve nas", rekao je grčki košarkaš i dodao da je svaka utakmica u ovoj plej-of seriji bila drugačija: "Prvu utakmicu smo dobili na krilima Kevina. U drugoj smo kontrolisali celu utakmicu. Nakon toga smo izgubili dve utakmice kod kuće. Uglavnom na svom terenu igramo sjajno. Mislim da je svaka utakmica drugačija, i ova će biti. Bez obzira u kojoj hali igramo, moramo da izađemo na teren i da damo sve od sebe", zaključio je Papapetru.

Odlučujuća peta utakmica na programu je u sredu od 21 čas u Vizink centru. Pobednik ovog duela igraće na Fajnal-foru Evrolige u Kaunasu, koji je na programu od 19. do 21. maja, a rival u polufinalu je Barselona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading