IMAMO MNOGO PROBLEMA Trener Partizana pred Novi Pazar: Videćemo kakva je situacija
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Konferencija za medije pred sutrašnju utakmicu počela je izjavljivanjem saušešća žrtvama masakra u školi Vladislav Ribnikar i u okolini Mladenovca i rečim podrške za njihove porodice i prijatelje.

Kad je reč o utakmici, Duljaj je rekao da ima mnogo problema oko sastava ekipe. Zbog žutih kartona neće igrati Nemanja Jović, Slobodan Urošević i Siniša Saničanin, pod znakom pitanja je nastup Kvinsija Meniga koji je duže bio povređen, a u subotu je Samed Baždar obnovio povredu zgloba.

- Čekam da se završi današnji trening da bih mogao da vidim na koga mogu da računam. Moraću da razmislim o opcijama, nemam ih mnogo. Videćemo šta mi ostaje, nije alibi, takva je situacija - rekao je trener crno-belih.

IMAMO MNOGO PROBLEMA Trener Partizana pred Novi Pazar: Videćemo kakva je situacija

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Kad je u pitanju rival, Duljaj zna da ni kod Novog Pazara situacija nije sjajna.

- Utakmica za Novi Pazar dolazi u nezgodnom trenutku, imaju petog trenera u sezoni i sigurno igračima nije lako da se uklope u novi sistem. Na drugoj strani, u njihovom timu ima nekoliko naših bivših igrača, tu su Momčilović i Stanojlović i sigurno je da će oni biti motivisani da se dokažu. Mnogo bivših igrača je po nas bilo kobno. Ono što je važno je da moji igrači posle utakmice protiv TSC-a nisu poleteli, čvrsto stoje na zemlji, odlično treniraju - istakao je Duljaj.

Partizan je u prošlom kolu pobedio drugoplasirani TSC u Bačkoj Topoli, a pre toga je odigrao 0:0 protiv Crvene zvezde.

- Možemo da budemo zadovoljni sa ta četiri boda, ali mene više raduje igra koju smo pokazali pored pobede i tog nerešenog rezultata. Pokazali smo da možemo da budemo disciplinovani, da radimo i igramo kako želim. To je dugačak proces, nije lako, ali mislim da igrači polako shvataju šta tražim od njih - zaključio je Duljaj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.     

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading