NEĆE BITI LAKO, ALI... Javio se bivši kapiten Partizana i oduševio "grobare" pred spektakl
Foto: Alo/Vladimir Marković

 

Partizan vodi 2:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige, koja se igra na tri pobede. "Crno-beli" će večeras od 20.30 sati biti domaćini Realu u trećem meču, koji će biti odigran pred više od 20.000 navijača u "Štark areni".

- Sigurno je da je bilo teško poverovati da će Partizan posle dva meča u Madridu voditi 2:0 u seriji. To je ozbiljan rezultat. Partizan bi možda bio zadovoljan i da je bila jedna pobeda. Međutim, 'crno-beli' su odigrali dve perfektne utakmice, samo tako nek nastave - rekao je Veličković za Tanjug TV.

Veličković je od 2009. do 2012. igrao za Real.

- Real ima 17 igrača u rosteru. Imaju mnogo iskustva i ovako teških utakmica. I da su obe ekipe kompletne, bilo bi neizvesno i teško za Partizan. Mora Partizan da nadomesti neigranje Kevina Pantera i Matijasa Lesora. 'Crno-beli' imaju dosta momaka, koji mogu da iskoče i da odigraju kako treba. Domaći košarkaši će imati 20.000 navijača iza sebe, a to je nešto što niko nema u Evropi. Sigurno da igračima Reala nije lako, pošto gube 2:0 u seriji. Rudi Fernandez, Serhio Ljulj i ostalih imaju u karijeri dosta ovakvih utakmica. Neće biti lako za 'crno-bele', ali stvarno ne znam da li neko u Evropi ima domaći teren kao što ima Partizan - istakao je Veličković.

NEĆE BITI LAKO, ALI... Javio se bivši kapiten Partizana i oduševio

Alo!/Marko Metlaš

 

On je kraju naglasio da bi voleo da Partizan izbori plasman na F4 Evrolige u Kaunasu.

- To je nešto što bi svako voleo. Partizan je na korak od toga i nadam se da će uz malo sreće da se domogne Kaunasa - zaključio je Veličković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading