HEZONJA, PA TI SI NAŠ Osvanuo snimak tuče iz Madrida, ono što je radio Hrvat, oduševilo "grobare" (VIDEO)
Foto: EPA/EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Svi već znamo kako se to završilo, novčanim kaznama za oba kluba, ali i za igrače i jedne i druge ekipe. Sada se pojavio snimak tuče iz drugog ugla, a u centru pažnje je hrvatski internacionalac i košarkaš Reala Mario Hezonja. 

Naime, na snimku se vidi zanimljiva situacija. Dok su Džanan Musa i Kevin Panter bili u klinču. Hezonja je dotrčavao s leđa i mlatarao rukama, ali tako da je skoro svaki udarac završio - po Musinim leđima! 



Iako je teško poverovati da je "mlatio" sopstvenog saigrača, Grobarima je ovaj snimak poslužio kao dobra zabava, pa su tako na mrežama uveliko osvanuli komentari tipa "Mario, ti si naš" i "Zna brat Hezonja koga da udari". 

KRENI I SVE PRED SOBOM MELJI Moćna najava Partizana utakmice sa Realom (VIDEO)

Nije tajna da je Hezonja veliki simpatizer Partizana, a o ljubavi sa crno-belima svedoče i aplauzi koje dobija od navijača crno-belih kad god dođe u Beograd. 

Crno-beli vode sa 2:0 u pobedama nakon duplog brejka u Madridu, pa ih samo još jedan trijumf deli od nestvarnog uspeha i plasmana na završni turnir EL. U večerašnjem meču imaće jako težak posao, s obzirom da će zbog kazni nakon incidenta u Madridu biti lišeni pomoći dvojice najboljih igrača, Kevina Pantera i Matijasa Lesora, a pod upitnikom je i treći najbolji košarkaš Dante Egzum. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading