EUFORIJA TRESE MATIJASA LESORA O Partizanu i ovoj sezoni ću pričati unucima
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crno-beli napreduju odlično na svim frontovima i, bez obzira što još uvek ništa nije osvojeno, Lesor ističe da će o ovoj sezoni pričati naslednicima i unicima.

-Sigurno je da ću se ove sezone sećati dok sam živ. Nisam mogao ni da pomislim da će ovako nešto da mi se dogodi u profesionalnoj karijeri. Ljubav i podrška koju mi svakodnevno pružaju navijači, kao i sve što sam prošao sa saigračima na terenu je nešto čega ću se rado prisećati za 20-30 godina. Ovo će zauvek biti stranica u knjizi mog života. Ne znam koliko će dugo da traje, ali je definitivno ona koju ću pričati svojim unucima - ističe Lesor. 

-Dok sam odrastao, nisam znao gde je Srbija. Nisam mogao da zamislim da ću jednog dana imati ovakvu vezu sa ljudima koji su toliko daleko od mene i iz jedne sasvim drugačije kulture. Još je rano pričati o budućnosti, dosta toga tek treba da se desi. Očigledno je da se ovde osećam veoma prijatno i voleo bih da ostanem koliko god je moguće. Videćemo na leto kada se sezona završi u kojem pravcu će se sve kretati - napominje Francuz.

EUFORIJA TRESE MATIJASA LESORA O Partizanu i ovoj sezoni ću pričati unucima

Printscreen

 

KAKVA TRANSFORMACIJA JOVIĆA Srpski košarkaš je prava zver, nikad bolje pripremljen (FOTO)

Lesor je posebno napredovao pod vođstvom Željka Obradovića. toliko da je sada čak u MVP konkurenciji u Evroligi.

-Mnogo toga je do samopouzdanja, nemam strah od promašaja, znam koliko sam radio na tome i uvek sam siguran u sebe da ću pogoditi. Sada sam mnogo smireniji kada izađem na liniju, ne unervozim se ako promašim - rekao je Lesor.

Dotakao se i MVP trke u NBA ligi.

-Znam da, ako kažem Embid, ljudima u Srbiji se neće svideti (smeh). Zato i neću nikome dati glas, ali mogu da kažem da su i Nikola Jokić i Džoel sjajni košarkaši. Sreća je za ostale igrače, ne samo navijače, da mogu da gledaju tako dva fenomenalna centra svako veče. Mene lično inspirišu - rekao je Lesor.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.
 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading