GOREĆE ARENA "Grobari" pokrenuli akciju - ovako će Real biti dočekan u Beogradu
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/bs

Košarkaši Partizana glavna su tema evropske košarke, najpre zbog neverovatnog rezultata, a onda i zbog utakmice sa Realom u kojoj je došlo do velikog incidenta.

Tu je najgore prošao Dante Egzum, koji je povređen, kada ga je Geršon Jabusele divljački bacio na parket.

Posle svega je Evroliga izrekla, slobodno se može reći, skandalozne kazne i suspenzije. Sve to je dovelo do ogromnog besa navijača Partizana prema Realu.

Zato je ne mali broj ljudi koji strahuju da će neko uraditi nešto neprimereno, iako su se posle oglasili igrači oba kluba, a iz Partizana, između ostalih, kapiten, trener i predsednik, pa i direktor Arene i svi su pozvali na mir, prijateljstvo i sportsko navijanje.

GOREĆE ARENA

EPA

 

 

Usred svega toga, na društvenim mrežama se pojavila ideja i akcija za koju se navijači slažu da bi bila najbolji način da se igračima Reala pokaže šta se misli o njima, i najbolji način da se "kazne".

Ideju je pokrenuo jedan korisnik društvenih mreža i u njoj se pozivaju svi navijači koji će biti u Areni da se na predstavljanju Reala svi ućute i okrenu se leđa parketu, "da se čuje samo zvanični spiker". I kad se to završi, da krene frenetično navijanje, kao i uvek.

Ta akcija dobija zamah, širi se po društvenim mrežama i sredstvima brze komunikacije, poziva se i organizovani deo navijača da se uključi i da pre početka utakmice preko razglasa kaže svima kako će izgledati akcija.

Podsećamo, treći meč plej-ofa Evrolige na programu je u utorak od 20.30.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading