CRNO-BELA EUFORIJA Duljaj uveren da i fudbaleri Partizana mogu stopama košarkaša
Foto: Promo/FK Partizan

Fudbaleri Partizana pali su na peto mesto u Superligi Srbije nakon pobede Vojvodine, a dok proživljavaju jednu od najvećih rezultatskih kriza u ovom veku, pomno prate košarkaše koji su nadomak fajnal fora Evrolige.

Uspeh košarkaša bio je jedna od tema razgovora novinara sa šefom struke Partizana Igorom Duljajem koji veruje da će i fudbaleri Partizana u dogkedno vreme ostvarivati slične uspehe i izazvati tako veliku euforiju kakva je primetna ovih dana.

- Sa velikim zadovoljstvom pratim. Moja deca, Stefan i Aleksa, oni ne propuštaju ni jednu utakmicu, što se tiče košarke.

Na ovaj, ili na onaj način uspeju da nađu karte, tako da mi je izuzetno drago, jer smo mi jedna porodica. To je isto kao kada imate u porodici sina i ćerku.

Ne možete da kažete koga više volite. Meni lično znači to što mogu da vidim na jednom mestu preko 20 hiljada navijača, a i na ulici je tema Partizan, košarka.

Čvrsto verujem da će isto tako biti i što se tiče FK Partizan, jer samo zajedno možemo da dođemo onoga što nam je potrebno, a to je da se sačuva tradicija, koja dugo traje - rekao je Duljaj.

Podsećamo, Partizan u ponedeljak u Bačkoj Topoli igra protiv TSC-a.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading