PARTIZAN (NE) ŽELI SVE ODMAH DA ZAVRŠI Željko Obradović poslao važnu poruku navijačima, moli ih samo jednu stvar
Foto: EPA/EPA

Treća utakmica ove serije na programu je u utorak od 20.30 sati u Štark areni.

- Šta bih ja voleo - da naši navijači shvate da je ovo deo sporta, igrači su pričali između sebe i na tome treba da se završi. Mi smo u ove dve utakmice naišli na fenomenalno gostoprimstvo Reala. Mislim da i mi u Beogradu to treba da uzvratimo, da se nijedan igrač, član stručnog štaba ili navijač Reala ne oseća neprijatno, nego da iz Beograda pošaljemo sliku kakva je uvek bila na našim utakmicama - istakao je Obradović.

Košarkaši Partizana pobedili su u četvrtak uveče u Madridu ekipu Reala sa 95:80 i poveli sa 2:0 u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige, a nakon što utakmica nije odigrana do kraja.

Minut i 40 sekundi pre kraja utakmice došlo je do velike tuče na terenu, nakon što je Serhio Ljulj napravio grublji prekršaj na Kevinu Panteru, koji je odgovorio. Igrač Reala Geršon Jabusele je nakon toga rvačkim zahvatom oborio Dantea Egzuma, koji se povredio.

Disciplinski sudija Evrolige juče je saopštio kazne, pa je tako Geršonu Jabuseleu izrečena suspenzija od pet utakmica, kapiten Partizana Kevin Panter je kažnjen sa dve utakmice, dok su po jedan meč suspenzije dobili Matijas Lesor iz Partizana i igrač Reala Gabrijel Dek.

I dok pojedini navijači Partizana priželjkuju da crno-beli izgube prvi meč u Beogradu kako bi Panter mogao da zaigra u eventualnom polufinalu, drugi pak ne žele ništa da prepuste slučaju i navijaju da sve bude gotovo već u utorak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ej

29.04.2023 18:01

Ne treba praviti skandale nego ih na terenu poniziti sa 30 razlike i da ih polsaljemo odakle su dosli.