OVO ĆE PARTIZANOVCE NAJVIŠE ZANIMATI Evo kakva je situacija sa kartama za Fajnal-for, "grobari" žele da okupiraju Kaunas
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/bs

Crno-beli beli su napravili veliki korak ka ostvarenju nestvarnog sna - plasmanu na F4 Evrolige i tako stavili pred slatke muke svoje verne navijače, kojima trenutno u glavi odzvanja jedno pitanje - Kako do karata za fajnal for u Kaunasu? 

Loša vest je da su sve ulaznice dostupne navijačima davno raspordate, ali i dalje postoji način da se Grobari domognu trenutno najdragocenijeg parčeta papira.

Naime, za učesnike fajnal-fora postoji rezervisan broj karata. Svaki tim koji izbori plasman među četiri najbolje biće dodeljeno približno 600 ulaznica u različitim kategorijama, koje će klubovi moći da stave na raspolaganje svojim navijačima.

OVO ĆE PARTIZANOVCE NAJVIŠE ZANIMATI Evo kakva je situacija sa kartama za Fajnal-for,

Printscreen

 

Drugi način da se domognu ulaznica je navijački servis koji služi za potražnju i razmenu karata. Naime, kupci koji nisu u mogućnosti da prisustvuju mečevima ili to ne žele, jer njihovi timovi nisu obezbedili plasman na F4, mogu da prodaju svoje karte preko zvaničnog "fan to fan" servisa, koji je dostupan na zvaničnom portalu za prodaju ulaznica - www.f4tickets.com. 

Karte za mečeve fajnal-fora u Kaunasu puštene su u zvaničnu prodaju 17. januara i posle pet sati su rasprodate.

OVO ĆE PARTIZANOVCE NAJVIŠE ZANIMATI Evo kakva je situacija sa kartama za Fajnal-for,

Printscreen

 

Za "obične navijače" bile su dostupne ulaznice u sedam različitih kategorija čije cene su se kretale od 56 evra po meču (paket 225 evra), do 129 evra (paket 515 evra), plus troškovi usluga. 

Za one koji ne žale novac kao bi se našli pored terena u Kaunasu tu su i paprene VIP karte. Njihov broj je ograničen i dostupne su isključivo na zahtev, a cena za prvi red iznosi čak 4.650 evra!

Podsetimo, Kaunas će biti domaćin fajnal-fora od 19. do 21. maja u "Žalgiris areni" čiji kapacitet je 15.000 mesta. Dakle, ostalo je manje od mesec dana da se pronađu karte, spakuju koferi i obezbedi što povoljniji smeštaj. Grobari, ako istinski verujete - bolje požurite! 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading