MILJENIK "GROBARA" OTPEVAO ČUVENI HIT "Zek, zek, dadule" u izvođenju Matijasa Lesora (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Košarkaš Partizana Matijas Lesor nedavno je bio gost emisije "Oni vole Srbiju" koja se prikazuje na TV Arena Sport, te je tom prilikom otkrio zašto voli Beograd i zbog čega je izabrao crno-beli dres. 

Tokom razgovora sa voditeljkom Kristinom Tomić, Lesor je govorio i o muzici i tom prilikom je priznao koja dva narodnjaka zna da peva na srpskom jeziku.

- Znam dve srpske pesme, za jednu kažu da baš i nije srpska. Pored, naravno, navijačih pesama Partizana. Sviđaju mi se pesme i mogu da prepoznam reči. Znam i da ih pevam: "Zek zek dadule" i "Mutivoda." Mogu da ih pevam kad ima muzike. "Zek zek dadule" se lako peva. I "Mutivoda" mi se jako sviđa. Drugarica mi je pustila. Često sam išao u jedan restoran gde se pevala i svidela mi se - rekao je Lesor koji je nakratko i otpevao pesmu Gagi Benda i Džeja. 

PARTIZAN JURI NOVI BREJK Ovo je termin drugog meča crno-belih i Reala

Francuz je, takođe, na srpskom jeziku otpevao i omiljenu navijačku pesmu Grobara, a taj momenat možete pogledati od 24.11 u video snimku ispod. 

Zanimljivo je i to da Lesor već dve godine ne jede meso, da je probao i da mu se svidelo kako organizam reaguje na to.

- Pre nego što sam prestao da jedem meso, jeo sam mnogo ćevapa. Obožavao sam ih. Kada budem prestao da igram košarku, ponovo ću jesti meso. Sad sam zbog košarke prestao. Volim mnogo ćevape. Volim i sarmu, iako nije srpsko jelo. Ali u Srbiji sarma je odlična.

Podsetimo, Lesor će večeras sa saigračima pokušati da napravi još jedan brejk protiv Reala protiv kog crno-beli vode u četvrtfinalnoj seriji sa 1:0. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading