NIKAD CRNJE Partizan može da ostane bez Evrope, Kup režira užasan rasplet za tim iz Humske?
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crno-beli su domaćini u sredu od 18.30, a na deobi su četvrtog mesta sa Vojvodinom. TSC je sada već i "ušuškan" na trećem mestu, Čukarički čvrsto drži drugo, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. 

Sada već i Evropa "visi", jer treći i četvrti tim imaju kvalifikacije za Ligu konferencija. Treba imati u vidu da i peto mesto vodi u Evropu, ali zavisi od Kupa Srbije. 

TEŽAK ZADATAK Evo ko sudi utakmicu Partizana i Crvene zvezde

Tako će Partizan, ako završi na petom mestu, morati da navija ekipe koje su ispred njega u osvajanju Kupa. To su Crvena zvezda, TSC i Čukarički, a u konkurenciji Kupa su još Radnički Niš, Vojvodina, Novi Pazar, Napredak, Radnik. 

Podsećamo, parovi četvrtfinala Kupa su Radnički Niš - Vojvodina, TSC - Novi Pazar, Napredak - Crvena zvezda, Radnik - Čukarički. Utakmice se igraju trećeg maja. 

DULJAJ BEZ KOMENTARA POSLE NOVOG DEBAKLA Partizan nikada nije bio u ovakvoj situaciji, ali moramo dalje

Tako će Partizan navijati da autsajderi ne osvoje Kup, jer bi imali izlaz u Evropu.  

Podsećamo, pobednik Kupa Srbije dobija mesto u plej-ofu za Ligu Evrope, odnosno u slučaju eliminacije iz ovog takmičenja automatski dobija mesto u grupnoj fazi UEFA Lige konferencija. U kvalifikacije za Ligu konferencija bi išli treći i četvrti iz Superlige.

Dugo u Humskoj nije bilo ovako crno...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading