SLAMA MI SE SRCE ŠTO OVO MORAM REĆI Nekada čuveni košarkaš pričao o Partizanu u Evroligi: Malo ću rizikovati...
Foto: EPA/EPA

 

Batist je trenutno jedan od trenera u stručnom štabu Hjustona. On smatra da će sve četiri četvrtfinalne serije Evrolige biti odlučene u pet utakmica, a F4 će po njegovom mišljenju izboriti Olimpijakos, Monako, Barselona i Partizan.

- Imam veliko poštovanje za trenera Partizana Željka Obradovića. Osvojio sam tri evropske titule sa njim i da sada očekujem da izgubi, bilo bi baš čudno. Ne mogu to da uradim. Znam da će Partizan biti spreman za sve. Ne postoji trener koji bolje priprema ekipu od Obradovića. Malo ću rizikovati i kladiću se na Željka - rekao je Batist za Basket njuz.

On je podsetio na neverovatan skor Obradovićevih ekipa u plej-ofu, u kojima trener Partizana ima skor od 20 pobeda i jednog poraza.

SLAMA MI SE SRCE ŠTO OVO MORAM REĆI Nekada čuveni košarkaš pričao o Partizanu u Evroligi: Malo ću rizikovati...

EPA

 

- Dante Egzum igra sjajnu košarku. Gledao sam nekoliko utakmica Partizana i video sam da Egzum kontroliše igru. Postiže poene, upošljava saigrače. Uz to imaju i Kevina Pantera koji uvek može da pogodi. Zato mislim da imaju šanse protiv Reala - dodao je nekadašnji američki košarkaš.

Četvrtfinalne serije Evrolige počinju 25. aprila, a igraju se u tri dobijene utakmice. Parovi četvrtfinala su Real - Partizan, Barselona - Žalgiris, Monako - Makabi i Olimpijakos - Fenerbahče.

- Slama mi se srce što moram ovo da kažem, pošto sam igrao za Obradovića, a trener Barselone Šarunas Jasikevičijus mi je bio brat do smo zajedno igrali. Osvojio sam dve titule sa njim. Mislim da će u polufinalu učitelj da pobedi učenika, a Partizan će u finalu igrati sa Olimpijakosom - zaključio je Batist. Finalni turnir Evrolige biće odigran od 19. do 21. maja u Kaunasu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading