OBRADOVIĆ PRED FMP Okrećemo se ka ABA ligi, izuzetno važna utakmica za nas
Foto: Promo/ABA liga/Igokea/Marija Vuruna

Važna utakmica za crno-bele igra se u ponedeljak od 20 sati, a odlukom domaćeg tima, ulaznice za utakmicu u hali FMP-a se nisu našle u slobodnoj prodaji, niti će biti distribucije istih.

U hali će prema odluci domaćina biti samo vlasnici sezonskih karata KK FMP, njihovi sponzori i desetočlana delegacija KK Partizan po dostavljenom spisku, a u skladu sa propozicijama takmičenja. 

ŠPANCI OTPISALI CRNO-BELE Tekst koji se Željku i "grobarima" neće svideti pred ključne borbe za Top 8

U prvom ovosezonskom duelu, crno-beli su 19. decembra u Štark areni savladali FMP sa 90:86.

-Izuzetno važna utakmica za nas. Posle serije utakmica u Evroligi, okrećemo se ka ABA ligi. Imamo danas trening i sutra pre podne ćemo imati da da se pripremimo za taj meč i da probamo da nastavimo da igramo na nivou kako smo igrali u poslednje vreme. Bez Lesora smo, ali to je prilika za ostale igrače - rekao je trener Željko Obradović.

Košarkaš Aleksa Avramović propustio je decembarski duel Pantera, ali se nada da će njegov tim i u Želeniku uspeti da slavi.

-Svakako jedna od najvažnijih utakmica u sezoni, pogotovu što ćemo igrati bez Matijasa za kog znamo šta doprinosi ovom timu. Imamo jedan sjajan period iza sebe gde smo dobili dve od tri utakmice u Evroligi i Cedevita Olimpiju. FMP je ekipa koja sjajno trči, organizovani su, imaju sjajnog trenera, pokriveni su na svim pozicijama. Frejzer je otišao u Zenit, nadomestili su ga Murom. Mi ćemo uz maksimalnu koncentraciju izaći sutra na teren i pokušati da pobedimo - poručio je Avramović. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading