BIVŠI IGRAČI PARTIZANA PRESUDILI CRNO-BELIMA Vojvodina slavila u derbiju kola, "parnom valjku" ugroženo i treće mesto
Foto: Promo/FK Partizan

Crno-beli su tako nastavili seriju loših rezultata, i ako Čukarički u Nišu savlada Radnički, Partizan će pasti na četvrtu poziciju.

Zanimljivo da su oba gola za Novosađane postigli bivši fudbaleri Partizana, Filip Malbašić i Nemanja Nikolić, dok je jedini pogodak za goste delo Danila Pantića.

Prvo poluvreme je bilo dosta loše sa tek po nekom šansom. Imale su "lale" blagu inicijativu, ali nisu uspevali ozbiljnije da ugroze gol "parnog valjka".

Prvi pokušaj na utakmici imao je Partizan posle udarca Nemanje Jovića glavom u petom minutu, ali bilo je to daleko od preciznog. Vojvodina je pripretila dva minuta kasnije preko kombinacije Miloševića i Čumića ali je ostalo 0:0.

BIVŠI IGRAČI PARTIZANA PRESUDILI CRNO-BELIMA Vojvodina slavila u derbiju kola,

FK Partizan

 

 

Drugo poluvreme je bilo daleko zanimljivije i sadržajnije.

Povela je Vojvodina u 53. minutu preko Malbašića. Čumić pravi prostor, ulazi u sredinu i sa nekih 20 metara šalje centaršut gde Filip Malbašić utrčava između Markovića i Vujačića i neometano matira Stevanovića – 1:0.

Na 2:0 je povisio Nemanja Nikolić u 84. minutu. Proklizao je Marko Živković, Veljko Simić mu je bio blizu, iskoristio je tu grešku, istrčao u kontru zajedno sa Nikolićem kojeg je pravovremeno uposlio, a ovaj izvanredno, iz nimalo lake situacije – pogodio suprotan ugao gola Stevanovića za 2:0. 

Gol utehe za ekipu Igora Duljaja postigao je Danilo Pantić iz slobodnog udarca u 90. minutu.

U narednom kolu Partizan dočekuje Voždovac, a Vojvodina gostuje TSC-u.

Vojvodina - Partizan 2:1 (0:0)

Strelci: Malbašić 53, N. Nikolić 84 - Pantić 90

Stadion: Karađorđe (Novi Sad)

Sudija: Srđan Jovanović

Vojvodina: Carević – Jeličić, Traore, Ljubisavljević, Lazarević – Topić, Zukić (od 77. Milosavljević) – Malbašić (od 77. Baraj), U. Nikolić (od 64. Simić), Čumić (od 82. Busnić) – Milošević (od 64. N. Nikolić).

Partizan: Stevanović – Živković, Vujačić, Marković, Urošević – Fejsa, Kolorado (od 60. Pantić) – Menig (od 66. Jevremović), Natho (od 66. Baždar), Jović – Rikardo.

Kraj! Pobeda Vojvodine u derbiju kola!

Igraće se još četiri minuta u Novom Sadu.

90. minut - Goooool! Majstorija Pantića iz slobodnog udarca koji smanjuje na 2:1!

84. minut - Gooool! Vojvodina vodi sa 2:0! Posle Malbašića mrežu je zatresao i Nemanja Nikolić. Simić je poslao loptu na levi bok za Nikolića koji je iz okreta gađao tik uz dalju stativu

79. minut - Tek što je ušao u igru Milosavljević je poklonio zicer Baždaru koji je imao priliku da sa pet metara zatrese mrežu, međutim Carević je izvanredno intervenisao. Lopta je završila u korneru

75. minut - Simić je pao u kaznenom prostoru posle kontakta sa igračem Partizana. Jovanović je pustio da senastavi igra, a prekršaj nad Rikardom bio je povod da VAR soba da svoj sud i potvrdi da nije bilo povoda za penal.

BIVŠI IGRAČI PARTIZANA PRESUDILI CRNO-BELIMA Vojvodina slavila u derbiju kola,

FK Partizan

 

 

72. minut - Tek sada prvi šut u okvir gola fudbalera Partizana posle greške Carevića, šutirao je Urošević, ali bez većih problema za golmana Vojvodine.

66. minut - Minuti za Partizanovu decu umesto stranaca. Janko Jevremović i Samed Baždar su u igri umesto Kvinsija Meniga i Bibrasa Natha.

60. minut - Prva izmena. Umesto Andresa Kolorada na terenu je Danilo Pantić.

53. minut - Gooool! Vojdovina vodi, strelac je Malbašić. Čumić se prošetao kroz odbranu Partizana, mirno centrirao na peterac, gde se Malbašić ubacio i glavom pogodio mrežu Stevanovića.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

45. minut - Poluvreme, nema golova u Novom Sadu.

 

 

40. minut - Značajno je opao tempo igre na "Karađorđu"

32. minut - Greška vezista Vojvodine, otvorila se kontra Partizana, Menig je došao do šesnesterca, odigrao na stranu Živkoviću, koji je centrirao - nikom! Na njegovu sreću jednako zbunjen je bio Jeličić, koji je poslao loptu u korner iako je bio potpuno sam.

27. minut-  Očajan šut Čumića ispred šesnaesterca Partizan, dugo je oklevao, nameštao se na udarac, a onda je posla loptu šest-sedam metara daleko od stative.

21. minut - Zukić je oprobao svoj udarac sa nekih 20 metara, ali je Stevanović bio koncentrisan i odbranio njegov šut

16. minut - Bez većih uzbuđenja u ovim trenucima, i jedni i drugi mnogo greše u dodavanjima

8. minut - Uzvraća Vojvodina, Zukić je ostao sam i šutirao glavom, ali lopta odlazi pored gola, ostaje 0:0.

5. minut - Prvi udarac ka golu Vojvodine uputio je Nemanja Jović, i to glavom, ali lopta odlazi iznad prečke.

1. minut - Utakmica je počela!

19.23 - Trener Vojvodine Radoslav Batak ostavio je na klupi jednog od najboljih igrača kluba ove sezone Veljka Simića, dok je iznenađenje što će u špicu da bude mladi Jovan Milošević, koji na leto odlazi u Štutgart. Što se tiče Partizana, trener Igor Duljaj je odlučio da promeni golmana, pa će Nemanja Stevanović biti na liniji, dok u polju nema većih iznenađenja, pogotovo što Fuseni Dijabate još nije došao u Beograd nakon reprezentativne pauze.

19.18 - Partizan na poslednjih pet utakmica ima samo jedan trijumf.

19.17 - Uoči utakmice na ulicama Novog Sada došlo je do sukoba navijača dva kluba. Opširnije o tome pročitajte OVDE.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

19.15 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen utakmici 28. kola Mozzart Bet Superlige Srbije u kojoj se sastaju Vojvodina i Partizan. Uz alo.rs pratite sva dešavanja iz Novog Sada.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading