VETERANI PARTIZANA SRUŠILI REAL Legende crno-belih i "kraljevskog kluba" napravili uvertiru pred evroligaški spektakl
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Košarkaši Partizana igraju od 20.30 meč 32. kola Evrolige u kojem dočekuju Real Madrid, a sjajnu uvertiru u ovaj meč napravili su veterani dva kluba koji su odigrali revijalni duel i u kojem su slavili crno-beli 65:61.

Veterani su na najbolji mogući način najavili glavni susret pošto su iznenadili dobro uigranu ekipu veterana iz Španije. 

Bila je ovo retka prilika da navijači vide u crno-belom dresu, zajedno na terenu, legende poput, Varde, Pavlovića, Zorića, Vese Petrovića, Rašića, i drugih. Zanimljivo, na meču su nastupili i bivši košarkaši dva tima, Novica Veličković i Nikola Lončar koji su odigrali po poluvreme za Real i Partizan.

VETERANI PARTIZANA SRUŠILI REAL Legende crno-belih i

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Kada je o samom meču reč, Real je bolje počeo i došao do desetak poena prednosti. Ipak, ulazak nešto mlađih, Pavlovića, Rašića i Veličković uticao je da crno- beli uhvate priključak, potom i izjednače i povedu. Ipak, na poluvremenu je bilo +3 za goste.

PARTIZANU OLAKŠAN POSAO Real protiv crno-belih bez jednog od najboljih 

U nastavku, igralo se uglavnom koš za koš, a domaćim košarkašima mnogo problema je pravio legendarni košarkaš Felipe Rejes. Tako, na dva minuta do kraja, Partizan je imao vođstvo 55:51. Potom, trojku postiže Tepić, a Veličković vezuje 5 poena za Real. Usledila je dramatična završnica koju rešava Rašić trojkom na 50 sekundi do kraja kada crno-beli dolaze do nedostižnih +5.

VETERANI PARTIZANA SRUŠILI REAL Legende crno-belih i

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Treba istaći i to da je poslednjih 15 sekundi na meču odigrao i legendarni Miško Marić, koji je treći strelac u istoriji crno-belih.

U sastavu Partizana su nastupili Milenko Tepić, Toza Zorkić, Aleksandar Rašić, Vule Avdalović, Veselin Petrović, Saša Pavlović, Predrag Šuput, Branko Sinđelić, Ratko Varda, Slavko Vraneš, Dejan Tomašević i Miško Marić.

Za Real su igrali Felipe Rejes, Korbalan Ignasio, Ernandes Sonseka, Eduardo Gonzales, Lorenco Sans, Havijer Peres, Roberto Nunjes, Antonio Ljorente, Horhe Peres i Blanko. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading